123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Bosch

Accu voor uw Bosch stofzuiger kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment accu's en accessoires voor Bosch stofzuigers. Wij hebben accu's voor een groot aantal steelstofzuigers van Bosch, zowel met zak als zakloos; bedraad of snoerloos. Ook verkopen wij accu's voor Bosch kruimelzuigers. Door te zoeken op apparaat of op accunummer vindt u snel en eenvoudig de juiste accu.

Toon meer Bosch stofzuigers of zoek op het accunummer.
1 - 0 van 0

Bosch

Bestel Bosch stofzuiger accu's online

Wanneer u merkt dat uw Bosch stofzuiger minder begint te presteren wordt het in veel gevallen snel duidelijk dat een defecte of oude accu de oorzaak is. Uiteraard dient u eerst te kijken of de buis niet geblokkeerd is of de opslag, zak of filters niet vol zitten, maar een chronisch probleem heeft vaak de accu als oorzaak. Wanneer de accu niet goed functioneert, doet de stofzuiger dit ook niet.

 

Om die reden vindt u bij ons een groot assortiment compatibele stofzuiger accu’s van ons huismerk. Deze accu’s doen niet onder voor de originele accu’s. In tegendeel, u kunt voor veel modellen Bosch stofzuiger zelfs accu’s met een grotere capaciteit kopen, zodat u langer kunt stofzuigen voordat u het apparaat weer moet opladen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de juiste accu voor mijn Bosch stofzuiger vinden?

Bij 123accu.nl kunt u op twee manieren naar de juiste accu zoeken, zodat u deze snel en eenvoudig kunt vinden. U kunt zoeken op apparaat, of op accunummer. Het zoeken op apparaat is een ideale zoekmethode als u niet exact weet welke accu er in uw stofzuiger zit. Weet u wel welke accu het is, en wilt u een zelfde soort exemplaar maar dan compatibel? Dan is zoeken op accunummer handig.

Voor welke Bosch stofzuigermodellen kan ik een accu kopen?

Het 123accu.nl assortiment bestaat uit een groot aantal verschillende accu’s, voor de diverse draadloze (en ook zakloze) stofzuigers van Bosch. Zo vindt u bij ons onder andere compatibele accu’s voor de BBHMOVE-serie en de Unlimited Pro-serie. U kunt voor veel stofzuiger modellen ook accu’s kopen met een grotere capaciteit, zodat u langere tijd kunt stofzuigen voordat de stofzuiger moet worden opgeladen.
 

Heeft na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over ons assortiment accu’s voor Bosch stofzuigers? Of wilt u meer weten over de rest van ons assortiment? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.