123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

AEG

Accu voor uw AEG stofzuiger kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment accu's en accessoires voor AEG stofzuigers. Wij hebben accu's voor AEG steelstofzuigers, robotstofzuigers en kruimelzuigers. Door te zoeken op apparaat of op accunummer vindt u snel en eenvoudig de juiste accu.

Toon meer AEG stofzuigers of zoek op het accunummer.
1 - 0 van 0

AEG

Bestel accu voor uw AEG stofzuiger online

De accu vormt een belangrijk deel van de aandrijving van een stofzuiger; dit is bij AEG stofzuigers niet anders. Deze draadloze steelstofzuigers, robotstofzuigers en kruimeldieven zijn volledig afhankelijk van een goed werkende accu voor hun werking. Werkt de accu niet goed, dan zal de stofzuiger ook niet goed functioneren. Daarom vindt u in ons assortiment een groot aantal compatibele accu’s van ons 123accu-huismerk die u kunt gebruiken om de originele accu in uw stofzuiger te vervangen wanneer deze niet meer goed werkt.

 

Zo vindt u in ons assortiment compatibele accu’s met diverse capaciteiten voor productlijnen als de Electrolux AG406 en de UltraPower 5020 steelstofzuigers en de Junior 2.0 kruimeldief.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe vind ik de juiste accu voor mijn AEG stofzuiger?

Om de juiste accu voor uw AEG stofzuiger aan te schaffen kunt u ons assortiment op twee manieren doorzoeken: (1) zoeken op apparaat en (2) zoeken op accunummer. Zoeken op apparaat is handig als u niet exact weet welke accu er in uw stofzuiger zit. Zoeken op accunummer geeft u daarentegen de mogelijkheid om een exacte (compatibele) vervanger voor uw huidige AEG stofzuiger accu te vinden.

Kan ik zelf de accu van mijn AEG stofzuiger vervangen?

Dit kan. We raden wel altijd aan om het door een professional te laten doen, maar het is zeker mogelijk om zelf de accu van uw stofzuiger te vervangen. Wilt u dit zelf doen, dan is het in ieder geval handig als u over het juiste gereedschap beschikt, zoals schroevendraaiers voor de kleine elektronica. Deze schroevendraaiers (en andere gereedschappen die er bij zitten) hebben een extra klein formaat.
 

Wilt u meer weten over de AEG stofzuiger accu’s in ons assortiment, of heeft u een andere vraag met betrekking tot de producten in onze webshop? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.