123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Rowenta

Accu voor uw Rowenta stofzuiger kopen?

Bestel voor een voordelige prijs compatibele huismerk accu's voor uw Rowenta stofzuiger. In ons assortiment vindt u accu's voor een groot aantal steelstofzuigers, kruimeldieven en robotstofzuigers. Vind snel en eenvoudig de juiste accu door te zoeken op apparaat of te zoeken op accunummer.

Toon meer Rowenta stofzuigers of zoek op het accunummer.
1 - 0 van 0

Rowenta

Bestel Rowenta stofzuiger accu online

Rowenta is een bekende producent van stofzuigers, en heeft zowel steelstofzuigers als robotstofzuigers in hun assortiment. Wat deze stofzuigers gemeen hebben is dat ze draadloos zijn en voor goed functioneren volledig afhankelijk zijn van de accu. Wanneer de accu niet goed werkt, werkt de stofzuiger ook niet goed. Het is dan ook handig er op te letten of uw stofzuiger nog goed werkt. Als bijvoorbeeld de zuigkracht afneemt terwijl de buis niet verstopt zit, het stofreservoir nog ruimte heeft, en de batterij nog volledig stroom lijkt te hebben, is de kans groot dat de accu defect is.

 

Daarom vindt u in ons assortiment een grote hoeveelheid accu’s voor Rowenta stofzuigers. Het gaat om compatibele accu’s van ons huismerk, met dezelfde prestaties en betrouwbaarheid als de originele accu’s. Het is zelfs zo dat wij voor sommige stofzuiger modellen accu’s met een grotere capaciteit aanbieden, zodat u langer van de stofzuiger gebruik kunt maken voordat u deze weer moet opladen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe vind ik de juiste Rowenta stofzuiger accu?

Om in het 123accu.nl assortiment de juiste Rowenta stofzuiger accu te vinden kunt u van twee zoekmethodes gebruikmaken: (1) zoeken op apparaat of (2) zoeken op accunummer. Zoeken op apparaat is een handige manier van zoeken als u niet exact weet welke accu er in uw stofzuiger zit, maar wel weet welk model stofzuiger u heeft. Zoeken op accunummer daarentegen is vooral handig als u een compatibele vervanger wilt hebben van een specifieke accu, of hier een model met een grotere capaciteit voor in de plaats wilt hebben.

Hoe vervang ik de accu van mijn Rowenta stofzuiger?

Wij raden u aan om de accu door een professional te laten vervangen. Maar het is ook mogelijk om dit zelf te doen. In dat geval is het handig om er in ieder geval de juiste gereedschappen; in het assortiment van 123accu.nl vindt u onder andere gereedschapsets voor kleine elektronica, waarin schroevendraaiers en ander specialistisch gereedschap in zit in klein formaat.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over ons assortiment Rowenta stofzuiger accu’s? Of wilt u misschien meer weten over het gebruik van deze accu’s? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.