123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Battery case

Een battery case voor uw smartphone nodig?

Bij 123accu.nl bestelt u de beste battery cases. Bescherm uw mobiele telefoon én laadt deze tegelijkertijd op. Zo heeft u altijd extra stroom voor uw smartphone, en houdt u deze in perfecte conditie. Ideaal voor als uw langere tijd geen gelegenheid heeft om de telefoon op te laden.

1 - 0 van 0

Bestel een battery case online

In ons assortiment vindt u een uitgebreide selectie battery cases voor iPhones, zodat u deze tegelijkertijd kunt opladen en kunt beschermen. Wij verkopen deze hoezen voor alle iPhone modellen vanaf de iPhone 6. Deze battery cases zijn van ons huismerk. Deze doen niet onder voor de originele battery cases en voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen. Ze bieden dus alle voordelen. En dat voor een veel betere prijs.

Wat doet een battery case precies?

Battery cases hebben twee functies. Een daarvan is het opladen van uw telefoon. Dit werkt door middel van de aansluiting aan de onderzijde van de case, wat ook de aansluiting is waar een kabel met Lightning aansluiting op uit komt bij het opladen.

 

Daarnaast beschermt een battery case ook uw telefoon. In die zin verschilt een case niet van de gewone telefoonhoesjes en sleeves. Echter zit er op een battery case veelal een hogere kwaliteit coating of materiaal dat net weer meer bescherming biedt dan bij de meeste beschermhoezen het geval is. Door datzelfde materiaal ligt een battery case vaak ook beter in de hand, waardoor er minder kans is dat de telefoon uit uw handen glijdt. Het is dus eigenlijk een combinatie tussen een beschermhoes en een oplader.

Hoe gebruikt u een battery case?

Een battery case is eenvoudig te gebruiken. Eerst dient u het hoesje op te laden. Dit kan door middel van een kabel met Lightning aansluiting. Deze werkt zowel als de smartphone in de battery case zit, en als de battery case geen telefoon bevat.

 

Als de battery case naar wens is opgeladen kunt u de smartphone in de case schuiven. Let hierbij op dat het in- en uitschuiven van de smartphone voorzichtig dient te gebeuren. De bovenzijde van de case kan worden losgedrukt, waarna de telefoon volledig plat in of uit de battery case geschoven kan worden. Haal de telefoon dus niet in een trekkende beweging uit de case. Er is dan namelijk grote kans dat u de aansluiting van zowel de battery case als de telefoon beschadigt.

 

Tot slot hoeft u alleen nog op de knop van de battery case te drukken om deze aan te zetten. Op dat moment kan er van de stroom in de case gebruik gemaakt geworden.

Hoe lang duurt het om de battery case op te laden?

De laadtijd verschilt per battery case. Dit is namelijk afhankelijk van de capaciteit van de smartphone en de capaciteit van de telefoonhoes. De battery cases hebben over het algemeen een laadstroom van 1 ampère. In de praktijk resulteert dat in een laadtijd die verschilt van 2 tot 8 uur.

Battery cases kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over onze battery cases, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.