123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!
 • Home
 • Welke batterijen gebruiken voor speelgoed

Welke batterijen gebruiken voor speelgoed

Welke batterijen gebruiken voor speelgoed

Heeft uw kind tijdens de feestdagen speelgoed gekregen waar batterijen in moeten, zoals een RC (Radio Controlled) speelgoedauto, een gamecontroller, een karaokeset of een speelgoedinstrument? Hiervoor heeft u natuurlijk wel batterijen nodig! En zoals u vast al heeft gezien komen dit soort apparaten vaak zonder batterijen. De vraag is dan, welke batterijen zijn geschikt voor dit soort apparaten? U wilt er uiteraard wel verzekerd van zijn dat uw kind voor een langere periode gebruik kunt maken van zijn/haar cadeau en niet om de haverklap de batterijen moet vervangen.

 

U kunt de batterijen – en het speelgoed – onderverdelen in twee soorten: low drain en high drain. In deze blog leggen wij het verschil voor u uit en sommen wij enkele voorbeelden op van populaire gemotoriseerde speelgoed die tijdens Sinterklaas of Kerstmis als cadeau worden gegeven, met bijbehorende geschikte batterijen.

Low drain batterijen en apparaten

Low drain(/mid drain) apparaten zijn apparaten die een lage energiebehoefte hebben. Vanzelfsprekend zijn low drain batterijen dan batterijen die over een langere periode weinig energie leveren. Wat voorbeelden van low drain(/mid drain) speelgoed zijn:

 • (Baby) speelgoed met audio en geluidjes
 • Draadloze led kinderverlichting
 • Eenvoudige audio apparatuur, zoals draagbare radio’s
 • Gamecontrollers zonder trilfunctie

Als u niet helemaal bekend bent met speelgoed en de mate waarin zij een energiebehoefte hebben, snappen wij dat bovenstaande u nog niet heel veel zegt. Vandaar dat wij ook nog enkele voorbeelden hebben opgeschreven van alledaagse low drain apparaten die men vaak gebruikt:

 • Weegschalen
 • Wandklokken
 • Afstandsbedieningen
 • Eenvoudige audio apparatuur
 • Computer accessoires, zoals een muis of toetsenbord

Voor dit soort low drain apparaten dient u geschikte low drain batterijen te kopen. Zie hieronder enkele batterijen die u bij ons kunt bestellen voor een goedkope prijs:

High drain batterijen en apparaten

High drain batterijen zijn batterijen die gedurende een korte tijd veel energie kunnen leveren. Dat betekent dat high drain apparaten dus apparaten zijn die een korte maar hoge energiebehoefte hebben. Voorbeelden van high drain speelgoed zijn:

 • Op afstand bestuurbare auto’s en ander speelgoed
 • Gamecontrollers met trilfunctie
 • Computer accessoires voor gaming

Als we dit vertalen naar alledaagse high drain apparaten, zijn onderstaande apparaten een goed voorbeeld:

 • Fotocamera’s met flits
 • Muziek keyboards

Om er zeker van te zijn dat u hiervoor de juiste batterijen gebruikt, hebben we hieronder enkele voorbeelden neergezet van high drain batterijen die u op onze webshop voordelig kunt bestellen:

De juiste batterijen voor speelgoed vinden

U vindt de juiste batterijen over het algemeen door te kijken op de originele verpakking van het speelgoed of de productomschrijving online te lezen. Hier staat vaak aangegeven wat voor soort batterijen u nodig heeft. Vervolgens vindt u ze bij ons met de laagsteprijsgarantie. Of u nou AA, AAA, C, knoopcel batterijen of andere soort batterijen zoekt, wij hebben het allemaal!

 

Met bovenstaande informatie hopen wij dat het voor u duidelijk is wat voor soorten speelgoed en batterijen er zijn, zodat uw kind snel gebruik kunt maken van het speelgoed dat hij/zij heeft gekregen voor Sinterklaas of Kerst.

Goedkoop batterijen voor speelgoed kopen

De batterijen in ons assortiment zijn altijd met de laagsteprijsgarantie. Maak uw kind blij en bestel vandaag nog bij ons batterijen, zodat uw kind morgen al gebruik kan maken van zijn/haar cadeau. U vindt bij ons batterijen voor veel verschillende soorten speelgoed, zoals speelgoedvoertuigen, gaming accessoires, interactief speelgoed, muziekinstrumenten en op afstand bestuurbare auto’s. Het is daarnaast altijd handig om extra batterijen in huis te hebben voor optimaal speelplezier. Zo komen u en uw kind, wanneer de batterijen leeg zijn, niet onverhoopt voor verrassingen te staan maar kan er direct verder gespeeld worden met het speelgoed. Wellicht is het hiervoor handig om de batterijen aanbiedingen in ons assortiment te bekijken.

 

Als u nog vragen heeft aan de hand van deze blog, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. We helpen u graag verder.
 

Op zoek naar batterijen voor speelgoed? Bestel direct!

Terug naar blog