123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Sony

Sony videocamera accu kopen?

Bestel voordelig een originele of 123accu huismerk accu voor uw Sony videocamera. Onze huismerk accu’s zijn voordeliger, maar toch kwalitatief gelijkwaardig aan de originele accu’s. Vandaag besteld? Dan krijgt u het morgen al thuisbezorgd.

Toon meer Sony videocamera accu's of zoek op het accunummer.
1 - 0 van 0

Sony

Bestel voordelig een accu voor uw Sony videocamera

Bekijk hierboven ons ruime assortiment aan Sony videocamera accu’s of lees hieronder meer over hoe u een geschikte accu vindt voor uw Sony videocamera. Het kan namelijk nodig zijn dat u bijvoorbeeld uw Sony FDR-AX53 videocamera accu moet vervangen, omdat die van u niet meer oplaadt/kapot is, maar het kan ook doordat de accu sneller leeg raakt, langzamer oplaadt of steeds uitvalt terwijl de batterijpercentage aangeeft dat er bijvoorbeeld nog 30% batterijcapaciteit is. Het is dan tijd voor een nieuwe accu.

Hoe vind ik een geschikte accu voor mijn Sony videocamera?

Er zijn een aantal manieren waarop u een geschikte accu kunt vinden voor uw Sony videocamera. Om het gemakkelijk voor u te maken kunt u op onze website direct de juiste accu’s vinden door middel van het zoeken op apparaat of accunummer.

Zoeken op Sony videocamera model

Allereerst is er de mogelijkheid om te zoeken op het modeltype van uw Sony videocamera. Bovenaan deze pagina van Sony videocamera accu’s ziet u staan ‘Zoek op apparaat’. U dient hier op te klikken. U ziet dan een lijst staan met verschillende Sony videocamera modellen. De modellen zijn opgedeeld per serie, zodat u snel uw type apparaat kunt vinden. Als u uw apparaat heeft gevonden, klikt u hier op. Heeft u bijvoorbeeld een HDR-CX405? Dan kunt u deze vinden onder de ‘Sony HDR-C series’ die u weer kunt vinden in de algemene Sony HDR-series lijst. Een of meerdere geschikte accu's worden getoond. U zult hier dan 123accu huismerk accu’s zien staan en originele accu’s van Sony. Onze accu’s zijn goedkoper zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Zoeken op Sony videocamera accunummer

Als tweede optie is het mogelijk om te zoeken op accunummer. Accunummer staat ook wel bekend als partnummer. Op dezelfde algemene pagina van Sony videocamera accu’s ziet u naast ‘Zoek op apparaat’ ook ‘Zoek op accunummer’ staan. Wanneer u hier op klikt ziet u een lijst staan met accunummers. Bij de HDR-CX405 in het voorbeeld hierboven, zijn er meerdere compatibele accu’s te zien, namelijk de Sony NP-BX1 accu met 950 mAh, 1150 mAh of 1240 mAh. Wanneer u uw accunummer heeft gevonden klikt u er op en ook dan zijn er een of meerdere geschikte accu’s te zien. U kunt uw accunummer vinden op de onderkant van uw accu zelf.

Wat als ik mijn type apparaat of accunummer niet kan vinden?

Het kan zo zijn dat u wellicht uw type apparaat of accunummer niet kan vinden. Heeft u de originele verpakking nog? Dan is het handig om daar even op te kijken. Daar ziet u vaak het type apparaat/modelnummer staan. In de meegeleverde handleiding staat vaak het nummer van uw accu. Deze kunt u overigens ook vinden op de accu zelf.

Sony videocamera accu kopen: waar moet u op letten?

Het is belangrijk dat u als eerst kijkt naar de spanning van uw oude/huidige accu. Deze dient overeen te komen met de nieuwe accu. Wanneer dit (te veel) van elkaar verschilt kan dit onherstelbare schade veroorzaken aan zowel de accu als de Sony videocamera.

 

Daarnaast is het goed om te kijken naar de capaciteit (mAh) van een nieuwe accu. Hoe hoger de hoeveelheid mAh, hoe groter de batterijcapaciteit en dus hoe langer u gebruik kunt maken van uw accu en Sony videocamera. Bedenk goed wat u wilt doen met de camera en hoeveel capaciteit u daar ongeveer voor nodig heeft, zodat u niet een accu koopt met een te lage capaciteit.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar moet ik op letten bij het kopen van een Sony videocamera accu?

Het is belangrijk dat uw oude/originele accu in spanning overeen komt met de nieuwe accu. Wanneer hier een te groot verschil tussen zit, kan dit de accu en videocamera beschadigen. Ook is het belangrijk om te kijken hoeveel capaciteit u nodig heeft.

Wat voor type accu moet er in een Sony videocamera?

De type accu die het meest gebruikt wordt is een lithium-ion batterij. Deze worden veel gebruikt, omdat ze onder andere licht van gewicht zijn. Ze verzwaren uw videocamera dus niet. Daarnaast zijn deze accu’s sterker dan de andere oplaadbare types en hebben ze een langere levensduur.

Hoe lang gaat een Sony videocamera accu mee voordat het leeg is?

Hoe lang een Sony videocamera accu meegaat voordat deze leeg is, verschilt per accu. Het hangt namelijk af van de capaciteit van de accu. Dit wordt uitgedrukt in mAh. Hoe hoger deze capaciteit van een accu is, des te langer de accu mee kan gaan.
 

Heeft u nog vragen over Sony videocamera accu’s? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.