123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Panasonic

Panasonic videocamera accu kopen?

Bestel voordelig een Panasonic videocamera accu voor onder andere de HC series en de A series. In ons assortiment vindt u 123accu huismerk accu’s die dezelfde prestaties leveren als originele Panasonic accu’s, maar een stuk voordeliger zijn. Vandaag besteld? Dan krijgt u het morgen al thuisbezorgd.

1 - 0 van 0

Panasonic

Bestel voordelig een Panasonic videocamera accu online

Wanneer uw Panasonic videocamera accu kapot is, dient u een nieuwe te kopen. Ook kunt u een nieuwe Panasonic videocamera accu kopen als extra accu die u mee kunt nemen wanneer u op pad bent, zodat u zeker weet dat u niet tijdens het maken van foto’s met een lege accu komt te zitten en niks meer kan filmen. Bestel hierboven direct een Panasonic videocamera accu of lees hieronder meer over onder andere het herkennen van signalen dat uw accu aan vervanging toe is.

Hoe weet ik of mijn Panasonic videocamera accu aan vervanging toe is?

Er zijn een aantal signalen die u kunt herkennen zodat u weet wanneer uw Panasonic videocamera accu aan vervanging toe is. Een van deze signalen is wanneer de prestaties van uw accu overduidelijk verminder zijn. Denk aan als uw accu niet meer voldoende stroom kan leveren.

 

Verder is een ander signaal dat de accu slecht en/of langzaam oplaadt. Ook kan het zijn dat deze helemaal niet meer oplaadt. Indien dit laatste het geval is, wordt het sterk aangeraden om het ook niet te blijven proberen, omdat dit eventuele gevaarlijke situaties kan opleveren. Wanneer een accu niet meer oplaadt, kunt u deze het best weggooien. Voor meer informatie over het weggooien van een accu kunt u onze blog over het recyclen van accu’s en batterijen lezen.

 

Een ander signaal is dat de behuizing van de accu is opgezwollen. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat u uw Panasonic videocamera accu met een verkeerde lader oplaadt. Gebruik de accu in dit geval niet meer.

 

Daarnaast is corrosie (rond de accupolen) ook een signaal dat uw accu aan vervanging toe is. Corrosie kan ontstaan door lekkend accuzuur of de omgeving waarin de accu zich bevindt.

 

Een paar andere signalen zijn:

  • Lekkende onderdelen, dit herkent u aan een geel- of witkleurende substantie op de accu.
  • De accu loopt veel sneller leeg.
  • Het apparaat waar de accu in zit doet beduidend langer over het (op)starten.

Zo goed mogelijk uw Panasonic videocamera accu opbergen

Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk gebruik kunt maken van uw Panasonic videocamera accu hebben wij een paar tips voor u met betrekking tot het opbergen van de accu.

 

Allereerst is het belangrijk om uw Panasonic accu op een droge en koele plek te bewaren. De ruimte moet dus afgesloten zijn van vorst en vocht. Wanneer de temperatuur in de ruimte te hoog of laag wordt, kunnen de cellen in de accu beschadigd raken.

 

Indien u de accu gaat opbergen voor een langere periode, is het raadzaam om dit te doen als deze nog halfvol is. Hierdoor zijn de veroudering en zelfontlading het geringst.

 

Controleer tot slot ook regelmatig of de accu’s nog voldoende zijn opgeladen of dat het weer nodig is om ze tot halverwege op te laden.

Ruim assortiment accu’s voor uw Panasonic videocamera

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan Panasonic videocamera accu’s voor bijvoorbeeld onder andere de Panasonic videocamera GH-series en HC-series. U kunt de juiste en compatibele accu vinden aan de hand van twee mogelijkheden. De eerste is zoeken op apparaat. Wanneer u hier op klikt kun u uw apparaat zoeken in de lijsten. De lijsten zijn opgedeeld per serie, zodat het voor u makkelijker wordt om uw Panasonic videocamera model te vinden.

 

Ook kunt u zoeken op accunummer. U kunt dan uw accunummer zoeken in de lijst. Wanneer u die heeft gevonden er op heeft geklikt, ziet u compatibele 123accu huismerk accu’s staan. Deze zijn voordeliger dan de originele Panasonic accu’s, maar kwalitatief gelijkwaardig. U kunt uw accunummer vinden op de onderkant van de accu zelf.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe verleng ik de accuduur van mijn Panasonic videocamera?

Er zijn een aantal tips om de accuduur te verlengen. Plaats de batterij bijvoorbeeld altijd uit de camera, omdat er anders nog steeds stroom onttrokken kan worden. Schakel daarnaast de automatische flitser uit en pas de helderheid van uw scherm aan. Lees voor meer tips onze blog over het verlengen van uw accuduur.

Hoe laad ik mijn Panasonic videocamera accu op?

Dit kunt u doen door middel van de meegeleverde batterij, USB-kabel en adapter. Schakel uw videocamera uit, houd de batterij in de videocamera en stop de USB-kabel in de videocamera en adapter. Plaats vervolgens de adapter in een stopcontact. Laad de videocamera op in een omgeving tussen de 10 °C en 30 °C.

Waar vind ik het accunummer op mijn Panasonic videocamera accu?

Dit vindt u op de onderkant van de accu zelf. Ook kunt u dit nummer vinden in de meegeleverde handleiding. Een accunummer staat ook wel bekend onder de naam partnummer en kunt u herkennen aan de volgende cijfer/letter combinatie: AA1AA123456 of A1AA12345.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment Panasonic videocamera accu’s? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.