123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Black + Decker heggenschaar accu

De goedkoopste Black en Decker heggenschaar accu’s bij 123accu

Bestel op deze pagina goedkoop een nieuwe of extra Black en Decker heggenschaar accu. Met deze accu’s in ons assortiment bent u verzekerd van krachtige en optimale prestaties. Kies voor een originele Black en Decker accu of voor onze kwalitatief gelijkwaardige maar voordeligere huismerk accu’s. Bestel vandaag nog voor 23:59 uur en krijg het morgen al thuisbezorgd.

1 - 0 van 0

Voordelig Black en Decker heggenschaar accu’s kopen

Op deze pagina vindt u Black en Decker heggenschaar accu’s met een spanning van 18 V of 36 V. Deze accu’s zorgen ervoor dat uw Black en Decker heggenschaar weer optimaal presteert. Kies hier voor originele Black en Decker accu’s of van ons huismerk. Deze zijn kwalitatief gelijkwaardig, maar wel voordeliger. Lees hieronder meer over onder andere ons assortiment of navigeer hierboven direct naar de soort accu die u zoekt.

De Black en Decker heggenschaar accu’s in ons assortiment

Van de Black en Decker heggenschaar accu’s in ons assortiment vindt u twee series, namelijk de 18 V en de 36 V. De eigenschappen van deze series hebben we hieronder voor u onder elkaar gezet:

  • Black en Decker 18 V heggenschaar accu: de 18 volt accu’s voor Black en Decker heggenscharen zijn van ons huismerk. U betaalt hiermee minder voor een heggenschaar accu, maar ervaart wel dezelfde kwaliteit als wanneer u er een koopt van Black en Decker zelf. De capaciteiten in dit assortiment variëren van 1,5 tot 2 Ah. U kunt hier ook terecht voor losse (snel)laders. Deze 18 V accu’s zijn zowel geschikt voor uw 18 V als voor uw 20 V Black en Decker machines en kunnen gebruikt worden voor onder andere de volgende heggenscharen: GTC18502PC, GTC18505PC, GTC1850LN, GTC18452PCB, GTC18504PC, BCSS18D1, BCSS18B, GTC1845LN, GTC18452PC en GTC1845L.
  • Black en Decker 36 V heggenschaar accu: het assortiment heggenschaar Black en Decker accu 36 V bestaat uit accu’s die geschikt zijn voor zowel de 36 volt als de 40 volt Max machines van Black en Decker. In dit assortiment zijn de capaciteiten 1,5 Ah of 2 Ah. Ook hier vindt u een losse oplader. U kunt verder kiezen uit een huismerk of originele Black en Decker accu voor onder andere de volgende heggenscharen: BCHTS36B en BCHT3625L.

Uw Black en Decker heggenschaar accu opbergen

De Black en Decker heggenschaar accu’s zijn type Li-ion. Deze dienen net wat anders opgeborgen te worden dan bijvoorbeeld Ni-MH accu’s. Het is allereerst belangrijk dat de accu uit uw heggenschaar wordt gehaald wanneer u deze gaat opbergen. Let er goed op dat de accu gescheiden van andere accu’s, gereedschappen en laders wordt opgeborgen.

 

Daarnaast is het altijd goed om de accu even af te nemen met een schone en droge doek om eventuele vuiltjes te verwijderen. Wat belangrijk is, is dat u volledige ontlading probeert te voorkomen. Dit kan de laadcapaciteit namelijk schaden. Controleer dus altijd om de paar maanden het laadniveau en laad deze dan vervolgens weer op bij voorkeur tussen circa de 60 en 80%.

 

Om vuilophoping te voorkomen raden we aan om de Black en Decker heggenschaar accu in een afgesloten zak of doos op te bergen in een koele, droge en vorstvrije omgeving. Gaat u de accu gebruiken nadat deze lang opgeborgen is op een koude plek? Zorg er dan voor dat deze eerst op kamertemperatuur komt (10 tot 40 graden) voordat u het gebruikt of oplaadt.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoeveel volt heeft de accu van mijn Black en Decker heggenschaar?

Dit kunt u zien op de accu zelf wanneer u deze uit uw Black en Decker heggenschaar haalt. Vaak kunt u dit zien op de onderkant van de accu. U kunt ook uw model heggenschaar online opzoeken. Hier vindt u vaak tot welke serie deze hoort, dus de 18 V of 36 V-serie.

Hoe berg ik mijn Black en Decker heggenschaar accu op?

Er zijn hier diverse tips voor. Maak uw accu voordat u deze opbergt schoon met een schoon en droog doekje. Plaats deze verder in een koele, droge en vorstvrije ruimte, gescheiden van laders, gereedschappen en andere accu’s. Berg bovendien een Li-ion accu altijd gedeeltelijk geladen op, bij voorkeur 60 tot 80% en controleer de accu om de paar maanden om gehele ontlading te voorkomen.

Waar koop ik Black en Decker heggenschaar accu’s?

Black en Decker heggenschaar accu’s koopt u goedkoop bij 123accu.nl. Kies hier uit 18 V of 36 V accu’s van Black en Decker zelf of van ons huismerk. Vandaag voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment Black en Decker heggenschaar accu’s of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.