123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Greenworks grasmaaier accu

De goedkoopste Greenworks grasmaaier accu’s bij 123accu

Bestel goedkoop een nieuwe Greenworks grasmaaier accu. Met een grasmaaier op accu heeft u geen last meer van snoeren die in de weg liggen of dat u een verlengsnoer nodig heeft om een stroompunt te bereiken. Op deze pagina vindt u de Greenworks 24 V, 40 V, 60 V en 80 V grasmaaier accu’s. Vandaag voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Goedkoop een Greenworks grasmaaier accu kopen

Greenworks is een gerenommeerd merk als het gaat om tuingereedschap accu’s . Met de grasmaaiers bent u dus verzekerd van kwalitatief goede prestaties. Een groot voordeel van een grasmaaier op accu is dat u niet meer afhankelijk bent van een stroompunt of van een verlengsnoer om uw tuin te kunnen maaien. Met een accu bent u zo flexibel als het maar kan en bereikt u eenvoudig alle hoeken van de tuin.

 

In ons assortiment vindt u diverse accu’s om uw Greenworks grasmaaier mee van stroom te voorzien. U kunt bij ons terecht voor zowel de 24 V, 40 V, 60 V en 80 V accu’s. Deze accu’s zijn ook toepasbaar op andere elektrische Greenworks gereedschappen die dezelfde voltages vereisen. Zo hoeft u niet voor iedere gereedschap een nieuwe accu aan te schaffen. Lees hieronder meer over de Greenworks grasmaaier accu’s in ons assortiment of navigeer direct hierboven naar de accu die u zoekt.

Soorten Greenworks grasmaaier accu’s

In ons assortiment vindt u Greenworks grasmaaier accu’s van vier verschillende series, namelijk de 24 V, 40 V, 60 V en 80 V grasmaaier accu’s. Hieronder lichten we ons assortiment per serie kort voor u toe:

  • Greenworks 24 V grasmaaier accu: u heeft hier de keuze uit 123accu huismerk accu’s met variërende capaciteiten, oplopend van 2 Ah tot 5 Ah. Ook vindt u hier naast enkele accu’s, starterkits (accu’s mét lader) of losse acculaders. U kunt de 24 V grasmaaier accu’s gebruiken voor alle draadloze 24 V elektrische gereedschappen van Greenworks. Daarnaast zijn ze geschikt voor onder andere de Greenworks GD24LM en de G24X2LM.
  • Greenworks 40 V grasmaaier accu: kies hier uit accu’s met capaciteiten van 2 Ah, 3 Ah of 5 Ah. Ga voor een starterkit waarmee u direct een accu én een acculader in huis heeft, of bestel ze los van elkaar. U kunt de 40 V grasmaaier accu’s verder gebruiken voor alle draadloze 40 V elektrische gereedschappen van Greenworks. De grasmaaiers waar deze accu’s voor geschikt zijn, zijn onder andere de G40LM en de G40LM41K4.
  • Greenworks 60 V grasmaaier accu: in ons assortiment Greenworks 60 V grasmaaier accu’s vindt u accu’s met 3 Ah, 4 Ah en 5 Ah. Deze accu’s zijn compatibel met de Greenworks Pro 60 V en de Greenworks DigiPro 60 V accu’s en kunnen gebruikt worden voor meerdere tuinmachines. Deze accu’s zijn geschikt voor onder andere de Greenworks GD60LM.
  • Greenworks 80 V grasmaaier accu: deze accu’s in ons assortiment zijn compatibel met de Greenworks Pro 80 V en Greenworks DigiPro 80 V accu’s en zijn te gebruiken in meerdere tuinmachines. Kies uit een accu met een capaciteit van 2 Ah, 2,5 Ah of 4 Ah. Gebruik deze accu’s voor onder andere de GD80LM Greenworks grasmaaier.

Voordelen Greenworks accu grasmaaiers

Wij bieden een ruim assortiment Greenworks grasmaaier accu’s aan voor de Greenworks grasmaaiers die op accu werken. Het maaien van uw tuin met een Greenworks accu grasmaaier brengt namelijk meerdere voordelen met zich mee. Enkele van deze voordelen zijn:

  • Werkomgeving zonder snoeren
  • Een onbeperkt werkbereik
  • Lage onderhoudskosten
  • Extreem lage gebruikskosten, u heeft namelijk geen last van dure benzinekosten
  • Het aanzienlijk lagere geluidsniveau

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat de accu van een Greenworks grasmaaier mee?

Dit is sterk afhankelijk van hoe u met de accu omgaat, hoe u deze oplaadt en hoe u deze opbergt. In ideale omstandigheden gaan de Li-ion accu’s voor de Greenworks grasmaaier zo’n 4 jaar mee.

Hoe bewaar ik een Greenworks grasmaaier accu?

Er zijn een aantal tips met betrekking tot het bewaren van uw Greenworks grasmaaier accu. Berg de accu bijvoorbeeld op in een koele en droge omgeving. Bewaar de accu daarnaast gescheiden van andere accu’s, apparaten en laders op. Het is raadzaam om de accu in een afgesloten zak/doos te bewaren om stofophoping te voorkomen.

Waar koop ik Greenworks grasmaaier accu’s?

Greenworks grasmaaier accu’s koopt u voordelig bij 123accu.nl. Hier vindt u 24 V, 40 V, 60 V en 80 V accu’s, die overigens ook in meerdere tuinmachines te gebruiken zijn dan alleen in een grasmaaier. Zo hoeft u niet voor elk apparaat een nieuwe accu aan te schaffen. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment Greenworks grasmaaier accu’s of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.