123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Tablet

1 - 0 van 0

Tablet

Goedkoop een nieuwe tablet accu bestellen

Tablet accu

Een tablet is ideaal. Licht van gewicht, klein, makkelijk mee te nemen en handig op verschillende momenten. Even uw mail checken? Lekker scrollen op social media? Serie of film kijken? Het kan allemaal! Maar als de accu dan continu leeg is, heeft u er niks aan. Dan kunt u de tablet niet meer meenemen en gebruiken waarvoor hij bedoeld is. Koop daarom een nieuwe accu voor uw tablet op 123accu.nl.

Accu's voor uw tablet 

Een tablet is zeer afhankelijk van zijn accu. Als u de tablet pas gekocht heeft kunt u er waarschijnlijk enkele dagen mee doen voordat de accu leeg is, maar later zal de capaciteit steeds minder worden. Dit betekent dat de accuduur korter wordt, hij sneller leeg is en u vaker zal moeten opladen. Heeft u hier geen zin in? Schaf dan een nieuwe vervangende accu aan.

De huismerkaccu's van 123accu.nl presteren net zo goed als originele accu's, maar zijn wel een stuk voordeliger. Bovendien voldoen ze aan alle Europese richtlijnen voor veiligheid, gezondheid en milieu, net als onze accu's voor bijvoorbeeld e-readers en laptops.

Bij ons vindt u huismerkaccu's voor tablets van allerlei bekende merken, zoals Acer, Apple en Samsung. Zoek op merk, apparatuur of accunummer om de juiste accu voor uw tablet te vinden. Zo kunt u altijd genieten van uw tablet, waar u ook bent!

Bestel direct een extra oplader of (USB) kabeltje mee. Hiermee is een goed functionerende batterij snel weer opgeladen. Ook onderweg gebruikmaken van uw tablet? Dan is een powerbank ideaal. Hiermee laadt u tussendoor op.

Accu's voor tablets kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over tabletaccu's of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord