123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Werkhandschoen 310 maat XL (Showa, groen, 1 paar)

€ 4,95 (Inclusief 21% BTW)
(€ 4,09 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Deze werkhandschoenen van Showa zijn geschikt voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik. Het zijn soepele handschoenen, die u een geweldige flexibiliteit bieden en niet snel zullen scheuren. Hierdoor kunnen ze ook langdurig gedragen worden. Dit terwijl u door het naadloze breiwerk geen last heeft van irritaties op de huid en de ademende handrug zweten vermindert. De handschoenen zijn gemaakt van katoen en polyester en hebben een latex bekleding. 

De handschoenen kunnen gebruikt worden om de handen te beschermen in vochtige omgevingen of tegen agressieve detergenten of alcoholen. Het zijn dus kwalitatief goede en zeer hygiënische handschoenen, die alsnog een hoog gebruiksgemak en een goede grip en tastzin garanderen. In de verpakking zit 1 paar groene handschoenen in maat XL.

Geschikt voor de volgende branches: lucht- en zeehavens, doe-het-zelf, tuinieren, metallurgie, gemeentelijke diensten, spoorwegen en opslag en distributie. Let op: mensen met een allergie voor latex adviseren wij deze handschoenen niet te gebruiken.
Toch een andere maat nodig?