123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

AAA DECT telefoon oplaadbare batterijen

Oplaadbare AAA batterijen voor DECT telefoon kopen?

Bestel voordelig oplaadbare AAA batterijen voor uw DECT telefoon. Een DECT telefoon staat ook wel bekend als een vaste telefoon(lijn). U vindt in ons assortiment batterijen van merken zoals Varta en GP, maar ook van ons 123accu huismerk Xtreme Power. Deze zijn voordeliger, maar kwalitatief gelijkwaardig aan de batterijen van de A-merken.


Bestel voordelig oplaadbare AAA batterijen voor uw DECT telefoon

Bij ons vindt u oplaadbare AAA batterijen voor uw DECT telefoon. DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications en is een radionorm die vooral in vaste telefoons veel wordt gebruikt, oftewel huistelefoons. De batterijen in ons assortiment die wij voor dit soort telefoons verkopen zijn zowel van ons 123accu huismerk Xtreme Power als van A-merken zoals GP, Varta, Panasonic (Eneloop) en Duracell. Lees hieronder meer over oplaadbare AAA DECT telefoon batterijen.

Wat zijn oplaadbare AAA DECT telefoon batterijen?

Oplaadbare AAA DECT telefoon batterijen zijn speciale AAA batterijen die oplaadbaar zijn en die geschikt zijn voor DECT telefoons. De oplaadbare AAA batterijen in ons assortiment hebben een spanning van 1,2 V.

Ons assortiment oplaadbare AAA DECT telefoon batterijen

Om u een goed beeld te geven van wat u in ons assortiment kunt vinden, hebben we het hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • 123accu huismerk Xtreme Power: Van ons 123accu huismerk verkopen wij oplaadbare AAA batterijen met een capaciteit van 800 mAh. U heeft hier de keuze uit 2 of 4 stuks.
  • GP: De oplaadbare AAA batterijen van GP hebben een capaciteit van 650 mAh en zijn ontworpen voor intensief gebruik in een DECT telefoon. Deze batterijen horen tot de ReCyko lijn, waardoor ze minder belastend zijn voor het milieu.
  • Varta: Van Varta verkopen wij oplaadbare AAA batterijen met een capaciteit van 550 mAh die een laag capaciteitsverlies hebben wanneer ze niet gebruikt worden.
  • Panasonic (Eneloop): Verder vindt u in ons assortiment oplaadbare AAA batterijen van Panasonic Eneloop die ideaal zijn voor het gebruik in DECT telefoons. U heeft hier de keuze uit 2 of 4 stuks. Deze batterijen hebben een capaciteit van 550 mAh en kunnen tot wel 3000 keer opgeladen worden. Ze behouden daarnaast 70% van de capaciteit na 5 jaar.
  • Duracell: Van het merk Duracell verkopen wij oplaadbare AAA batterijen met een capaciteit van 750 mAh. Deze batterijen zijn voorzien van de DuraLock technologie, wat betekent dat ze een geringe capaciteitsverlies hebben wanneer ze niet in gebruik zijn.

Batterijbox voor batterijen van DECT telefoon

Naast de oplaadbare AAA batterijen voor uw DECT telefoon, verkopen wij ook nog accessoires. In dit geval zijn dat batterijboxen van Ansmann. U heeft hier de keuze uit een 4-delige, 8-delige of 48-delige batterijbox. Met een batterijbox bent u ervan verzekerd dat u uw batterijen goed opbergt en daardoor zo lang mogelijk gebruik van ze kunt maken.

De juiste oplaadbare AAA batterij kiezen voor uw DECT telefoon

Om gebruik te kunnen maken van uw DECT telefoon dient u de juiste batterijen te bestellen. Eigenlijk kunnen vrijwel alle oplaadbare Ni-MH AAA batterijen in een DECT telefoon. Over het algemeen worden batterijen met een capaciteit tussen de 400 en 650 mAh gebruikt, dus raden we aan dat aan te houden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zijn oplaadbare AAA DECT telefoon batterijen?

Oplaadbare AAA DECT telefoon batterijen zijn oplaadbare batterijen in AAA formaat die in een DECT telefoon kunnen. Sommige van deze batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor een DECT telefoon. Een DECT telefoon wordt ook wel een huistelefoon genoemd.

Welke oplaadbare batterijen moeten er in een DECT telefoon?

In een DECT telefoon zitten (vrijwel) altijd oplaadbare AAA batterijen. Oplaadbare AAA batterijen voor uw DECT telefoon vindt u voordelig bij 123accu.nl. Bestel vandaag nog en krijg het morgen al thuisbezorgd.

Wat voor oplaadbare AAA batterijen moeten er in een DECT telefoon?

Over het algemeen worden er oplaadbare AAA batterijen gebruikt met een capaciteit tussen de 400 en 650 mAh. Dit ziet u ook terug in ons assortiment. U vindt voordelig oplaadbare AAA batterijen bij 123accu.nl. Vandaag besteld is morgen in huis.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment oplaadbare AAA DECT telefoon batterijen? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.