123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

SMF Start accu voor auto

De goedkoopste SMF start accu’s voor uw auto bij 123accu

Bestel op deze pagina goedkoop SMF start accu’s voor uw auto. In ons ruime assortiment vindt u start accu’s van verschillende series, zoals de VMF Green System, maar ook de Black, Blue en Silver Dynamic series van Varta. Bestel vandaag nog en ontvang uw start accu snel in huis.

1 - 0 van 0

Voordelig een SMF start accu voor uw auto bestellen

Bij ons vindt u diverse SMF start accu’s voor uw auto. Zo verkopen wij SMF start accu’s van de Black, Blue en Silver Dynamic van Varta, maar ook de Green System van VMF. Voor meer informatie over SMF start accu’s kunt u hieronder meer lezen of u kunt hierboven direct op zoek naar de juiste accu voor uw auto.

Wat is een SMF start accu?

SMF staat voor Sealed Maintenance Free, oftewel gesloten en onderhoudsvrij. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar de auto accu. Doordat dit soort accu’s gesloten zijn kunt u ze niet bijvullen, maar dat hoeft (en mag) ook niet waardoor ze onderhoudsvrij zijn.

Verschil tussen een start accu en gewone accu

Een startaccu is een accu die in een korte tijd veel stroom moet kunnen leveren. Vandaar dat dit soort accu’s veel gebruikt worden in auto’s. Startaccu’s mogen niet verder ontladen worden dan 20%. Dit is van toepassing bij auto’s, omdat elke keer als de motor wordt gestart, er een hoge hoeveelheid stroom geleverd wordt. Deze stroom zorgt ervoor dat de accu weer snel opgeladen wordt.

Ons assortiment SMF start accu’s voor uw auto

Op deze pagina vindt u verschillende soorten SMF start accu’s voor uw auto. Zo verkopen wij diverse SMF start accu’s van Varta en een SMF start accu van VMF. Hieronder leggen wij de verschillen voor u uit.

Varta SMF start accu

Van het merk Varta vindt u bij ons een aantal verschillende SMF start accu’s van diverse series. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld de Varta Black Dynamic, maar ook de Blue en Silver Dynamic. De Varta Black Dynamic is een SMF start accu die voldoende is voor de basisbehoeftes van een auto accu. De Black Dynamic accu’s worden over het algemeen gebruikt voor oudere auto’s die gebouwd zijn vóór het jaar 2000. Daarnaast is dit een onderhoudsvrije auto accu die beschikbaar is in 13 verschillende soorten, variërend in groottes en capaciteiten.

 

Verder vindt u bij ons ook de Blue Dynamic. Dit is een accu geschikt voor de gemiddelde behoeftes die een auto accu heeft. Deze accu is dus voorzien van een standaard uitrusting en komt zonder start-stop functionaliteit. De Varta Blue Dynamic auto accu heeft tot 25% meer startvermogen dan de Black Dynamic accu. De Blue Dynamic accu is beschikbaar in 25 verschillende soorten accu’s, variërend in onder andere capaciteit en grootte.

 

Tot slot vindt u bij ons ook nog de Varta Silver Dynamic. Deze serie accu’s zijn geschikt voor auto accu’s met (extra) veel behoeftes. Deze accu’s bieden een uitstekend startvermogen dat voldoet aan de zwaarste energiebehoeften, zonder het sluiten van compromissen. De Silver Dynamic accu’s hebben een tot 15% hogere startvermogen dan de Blue Dynamic accu’s en zijn beschikbaar in 11 verschillende soorten accu’s, variërend in onder andere groottes en capaciteiten.

VMF SMF start accu

De SMF start accu’s voor uw auto van het merk VMF zijn kwalitatief goede auto accu’s die een hoog startvermogen en goede cyclische eigenschappen hebben. Deze onderhoudsvrije start accu’s beschikken over een geavanceerd design met strekplaten en calcium-calcium-technologie. Bovendien zijn sommige VMF Green System auto accu’s voorzien van Magic Eye. Dit is een speciale laad-indicatie-status. Dit vindt u op de bovenkant van de accu in een vorm van een groen oog.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een SMF auto accu?

Een SMF accu is een gesloten en onderhoudsvrije accu. Met dit soort accu’s heeft u geen zorgen of onderhoud meer. SMF staat voor Sealed Maintenance Free.

Wat is het verschil tussen een start accu en een gewone accu?

Het grootste verschil is dat een start accu in een paar seconden tijd veel stroom moet leveren. Vandaar dat dit soort accu’s veel gebruikt worden in auto’s.

Waar koop ik SMF start accu’s?

SMF start accu’s koopt u voordelig bij 123accu.nl. Hier vindt u auto start accu’s van onder andere Varta Black, Blue en Silver Dynamic, maar ook VMF Green System accu’s. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over SMF start accu’s of komt u ergens niet uit? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.