123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

AGM Start-Stop accu voor auto

De goedkoopste AGM start-stop auto accu’s bij 123accu

Bestel op deze pagina goedkoop een nieuwe AGM start-stop accu voor uw auto. Met de auto accu’s in ons assortiment bent u ervan verzekerd dat u weer voor een langere tijd kunt genieten van uw auto. Bestel vandaag nog een AGM start-stop auto accu en u zult deze met een paar dagen al thuis ontvangen.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig een AGM start-stop auto accu

kies op deze pagina voor verschillende soorten AGM start-stop accu’s voor uw auto, zoals een Varta Silver Dynamic AGM accu of een VMF Perfect Power accu. Indien u meer wilt weten over dit soort accu’s kunt u hieronder meer lezen of u kunt hierboven direct de soort accu aanklikken die u zoekt.

Soorten AGM start-stop accu’s in ons assortiment

In ons assortiment vindt u AGM start-stop accu’s van diverse merken. Zo ziet u hierboven de groep Varta Silver Dynamic AGM start-stop accu’s en de VMP Perfect Power AGM start-stop accu’s. Hieronder leggen we beide soorten accu’s voor u uit.

Varta Silver Dynamic AGM start-stop accu

Wij verkopen onder andere Varta Silver Dynamic start-stop accu’s voor uw auto. Deze accu’s zijn de geschikte keuze voor de hoogste energiebehoeftes, of het nu gaat om het leveren van stroom voor goed uitgeruste auto’s met een start-stop systeem of het ondersteunen van 12 V elektrische systemen van elektrische hybride auto’s of auto’s die op elektrische batterijen werken. De Varta Silver Dynamic AGM accu’s hebben een levensduur tot 3 keer langer dan die van conventionele auto accu’s en zijn beschikbaar in 5 verschillende modellen, variërend in capaciteit, grootte en koudstartstroom (CCA=cold cranking amps).

VMF Perfect Power AGM start-stop accu

De AGM auto accu’s van VMF zijn zowel geschikt voor start-stop doeleinden als voor bijvoorbeeld taxi’s en besteldiensten waarbij tijdens de korte(re) ritten een conventionele accu over het algemeen niet genoeg bijgeladen kan worden.

 

De VMF AGM auto accu’s zijn verder gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals glasmatseparatoren met een groot oppervlak, maar bijvoorbeeld ook geavanceerde X-Frame punched plate technologie.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een AGM start-stop accu?

Er zijn diverse voordelen met betrekking tot het gebruiken van een AGM start-stop accu. Zo kan tot ongeveer 99% van de gassen die vrijkomen bij het laden, hergebruikt worden. Dit komt doordat een AGM accu tijdens het laden niet open kan en er dus geen elektrolyt verdampt.

Wat is het verschil tussen een AGM en een gel accu?

Het grootste verschil is dat een AGM accu direct de volledige capaciteit stroom levert en een gel accu eerst wat ‘voorbereidingstijd’ nodig heeft, waardoor deze pas de maximale capaciteit levert nadat deze 10 tot 20 keer is opgeladen en ontladen. De levensduur van een gel accu is overigens bij juist gebruik 2 keer zo lang dan die van een AGM accu.

Wat is het verschil tussen een AGM en EFB accu?

AGM start-stop accu’s worden vooral gebruikt bij geavanceerde start-stop systemen, terwijl EFB start-stop accu’s vaak worden gebruikt bij voertuigen met een eenvoudig start-stop systeem.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over AGM start-stop accu’s of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.