123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Samsung Galaxy Note 20 Ultra Screenprotector (123accu huismerk)

€ 5,95 (€ 4,92 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Wilt u het scherm van uw Samsung Galaxy Note 20 Ultra beschermen? Gebruik daarvoor dan deze extra stevige screenprotector. Hiermee ontstaan er geen problemen als u uw telefoon laat vallen of in contact laat komen met scherpe voorwerpen. Het scherm blijft er altijd goed uitzien en wordt optimaal beschermd. 

Deze screenprotector is dus gemaakt van extra stevig glas. Er is verder sprake van 9H-hardheid. Dit betekent dat ook scherpe voorwerpen niet voor schade zorgen. Bovendien is er sprake van een handige 3D-technologie, waarbij ook de randjes bedekt worden. Zo beschermt u dus echt uw gehele telefoonscherm. 

De coating is daarnaast vetvrij en kraswerend. Hierdoor blijft uw scherm niet alleen vrij van beschadigingen, maar komen er ook geen vervuilingen of vette vingerafdrukken op terecht. Deze bescherming zorgt er overigens niet voor dat uw telefoon anders aanvoelt of er gek uitziet. Het touchscreen blijft intact en unlocken met uw vingerafdruk blijft gewoon mogelijk. 

Met de meegeleverde schoonmaakdoekjes, plaatsingsframe en plaatsingstool zorgt u ervoor dat u de glazen screenprotector recht en zonder oneffenheden of bubbeltjes kunt plaatsen.
Specificaties
Geschikt voor: Smartphone Schermbedekking: Volledig
Type: Screenprotector Model: Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Hardheid: 9H
Productimpressie
Samsung Galaxy Note 20 Ultra Screenprotector
vergroten vergroten vergroten