123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Samsung

Samsung videocamera accu kopen?

Bestel voordelig een 123accu huismerk accu voor uw Samsung videocamera. We verkopen videocamera accu’s voor onder andere de Samsung HMX serie en de SMX serie. Onze 123accu huismerk accu’s zijn voordeliger dan de originele Samsung accu’s, maar kwalitatief gelijkwaardig.

1 - 0 van 0

Samsung

Bestel uw Samsung videocamera accu voordelig online

Bekijk hierboven ons assortiment Samsung videocamera accu’s. Bestel een voordelige 123accu huismerk accu die vaak hoger is in capaciteit en altijd kwalitatief gelijkwaardig is aan de originele Samsung videocamera accu’s, maar toch een stuk voordeliger is.

Geschikte Samsung videocamera accu vinden

Indien uw accu defect is of u gewoon een extra accu wilt kopen voor uw Samsung videocamera, is het belangrijk dat u de juiste koopt. U moet goed kijken naar onder andere het formaat van de accu, maar nog belangrijker, naar de spanning. Een accu die (te veel) verschilt in voltages vergeleken met uw oude accu, kan zowel schade toebrengen aan de accu zelf als de videocamera. Soms is deze schade zo groot dat dit permanent is. U kunt uw videocamera en/of accu dan niet meer gebruiken.

 

De eerste manier om een compatibele/geschikte accu te zoeken voor uw Samsung videocamera, is zoeken op apparaat. Wanneer u hier naartoe gaat ziet u lijsten staan van Samsung videocamera’s. Onder het kopje ‘Uitgelichte series’ ziet u alle series waar wij accu’s voor verkopen. Vind hier uw model en klik erop om compatibele accu’s te zien. Weet u niet meer welk model u heeft? Dit staat vaak op de videocamera zelf en anders op de originele verpakking van de videocamera en in de meegeleverde handleiding. Mocht u die niet meer hebben, dan kunt u altijd nog contact opnemen met de fabrikant.

 

De tweede manier is zoeken op accunummer. Wanneer u hier op klikt ziet u een waslijst aan videocamera accunummers. Wanneer u uw accu heeft gevonden, kunt u hier op klikken om vervolgens het aanbod compatibele accu’s te zien. U kunt uw accunummer vinden op de accu zelf.

Juist gebruik van videocamera accu

Het is belangrijk om goed om te gaan met uw videocamera accu, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de accu. Het kan zijn dat u de camera niet meer gebruikt of voor langere periodes niet, maar het is belangrijk om de videocamera per 6 maanden op te laden. Het kan anders voorkomen dat de accu zo diep ontlaadt, dat het niet meer kan opladen.

 

Daarnaast is het belangrijk om een accu direct uit de lader te halen wanneer deze volledig opgeladen is. Wanneer een accu te lang in een lader blijft kan deze oververhit raken. Laad de accu op in een ruimte met een kamertemperatuur van 5 tot 35 graden.

 

Het is verder ook belangrijk om de videocamera accu goed te bewaren, zodat de levensduur optimaal blijft. Voor meer informatie en tips over het opladen en bewaren van uw videocamera accu, kunt u onze blog over het gebruik van een videocamera accu lezen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een Samsung camcorder en videocamera?

Het grootste verschil tussen een Samsung camcorder en videocamera is de kwaliteit van de lens en de beeldsensor. De meeste lenzen van camcorders zijn gemaakt van hoogwaardig plastic. Daarnaast is de opening van de lens van een videocamera groter en dus kan er meer licht op de sensor vallen.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een Samsung videocamera?

Het is belangrijk om een goed doel voor ogen te hebben waar u de videocamera voor gaat gebruiken. Voor bijvoorbeeld het filmen van actiescenes of slow motion beelden is een hoge frame rate erg handig. Daarnaast is het slim om te kijken naar de resolutie van een videocamera. Hoe hoger dit is, hoe scherper het beeld is.

Hoe verleng ik de accuduur van mijn Samsung videocamera accu?

Er zijn meerdere manieren om uw videocamera accuduur te verlengen. Als u klaar bent met filmen is het handiger om achteraf alle beelden te controleren. Het controleren van beelden op het moment zelf gaat ten koste van de accuduur. Ook is het raadzaam om de accu uit de videocamera te halen wanneer u deze niet gebruikt.
 

Voor meer tips over het verlengen van uw accuduur, kunt u onze blog met tips over het verlengen van de accuduur lezen. Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment Samsung videocamera accu’s of over het gebruik hiervan? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.