123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

JVC

JVC videocamera accu kopen?

Bestel voordelig 123accu huismerk accu’s voor uw JVC videocamera. Deze zijn kwalitatief gelijkwaardig aan de originele JVC accu’s, alleen een stuk voordeliger. Bestel vandaag nog en krijg uw accu morgen thuisbezorgd.

Toon meer JVC videocamera accu's of zoek op het accunummer.
1 - 0 van 0

JVC

Bestel voordelig online een JVC videocamera accu

Bij ons vindt u hoogwaardige 123accu huismerk accu’s tegen een goedkopere prijs dan de originele JVC videocamera accu’s, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Uw JVC videocamera accu vervangen

Allereerst is het handig om te weten wanneer uw accu aan vervanging toe is. U gaat een accu onvermijdelijk een keer moeten vervangen, omdat deze gaat slijten door de jaren heen. Er zijn echter een aantal signalen die u kunt herkennen om op tijd uw accu te vervangen. Wanneer bijvoorbeeld de prestaties duidelijk achteruit gegaan zijn. Wanneer u merkt dat de accu niet meer presteert zoals die eerst deed, dan weet u dat de accu aan vervanging toe is.

 

Nog een signaal is wanneer het heel lang duurt voordat de accu opgeladen is. Dit kan in combinatie met dat de accu ook weer heel snel leeg is. In sommige gevallen laadt de accu zelfs helemaal niet meer op. Ook na deze signalen is het tijd voor vervanging.

 

Tot slot zijn er nog een paar hele duidelijke signalen, bijvoorbeeld wanneer er onderdelen lekken. Dit herkent u aan een witachtige of geelachtige substantie. Ook als er vlekken op de accu zitten die bruin van kleur zijn en op roest lijken, is het tijd om de accu te vervangen. Dit is namelijk corrosie.

 

Hoe u de accu uiteindelijk dan vervangt? Dat is eenvoudig te doen. U hoeft hiervoor alleen de accu in de houder te schuiven. Let wel op dat u dit voorzichtig doet, zodat de batterijhouder niet beschadigd raakt.

Uw JVC videocamera accu bewaren

Het is erg belangrijk om uw accu zo goed mogelijk op te bergen. Als u dit niet goed doet, kan dit schade opleveren aan de accu en dus effect hebben op de levensduur van uw JVC accu. Er zijn een aantal tips die u kunt gebruiken om de videocamera accu zo goed mogelijk te bewaren. Allereerst is het belangrijk om de accu uit de camera te halen wanneer u de camera niet gebruikt. Wanneer u de accu erin laat, wordt er nog steeds stroom onttrokken door de contactpolen. Dit resulteert uiteindelijk in een lege accu die mogelijk te diep wordt ontladen, waardoor het helemaal niet meer oplaadt. Vergeet niet het afdekkapje van de batterijhouder weer dicht te doen.

 

Daarnaast is belangrijk dat u de accu bewaard op een droge plek. De accu is namelijk niet water- of vochtbestendig. De accu kan gaan roesten wat tot onherstelbare schade kan leiden.

 

Dit klinkt misschien logisch, maar laat de accu niet vallen. Een accu is heel gevoelig voor schokken of trillingen. Ga er dus voorzichtig mee om en leg het bijvoorbeeld rustig op tafel.

 

Tot slot is het belangrijk om de accu uit de buurt van sterke magnetische velden te houden. Wanneer deze te lang hieraan wordt blootgesteld, kunnen er storingen voorkomen en kunnen de interne schakelingen woorden aangetast.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik welke JVC videocamera accu ik nodig heb?

Hiervoor dient u uw modelnummer en/of accunummer te weten. Het modelnummer kunt u vinden op de originele verpakking en uw accunummer vindt u op de onderkant van uw accu. Zoek deze nummers vervolgens op via zoek op apparaat of zoek op accunummer en u krijgt de compatibele accu’s te zien.

Hoe gaat de accu van mijn JVC videocamera langer mee?

Er zijn een aantal tips om de accu van uw videocamera te verlengen. Het is altijd handig om te kijken naar de resolutie van uw scherm. Zet deze lager om de accuduur te verlengen. Ook is het aan te raden om de accu uit de videocamera te halen als u deze niet gebruikt. Lees alle tips in onze blog over het verlengen van uw videocamera.

Hoe lang duurt het voordat mijn JVC videocamera accu is opgeladen?

Bij JVC videocamera’s kan het ongeveer 2 uur duren voordat deze is opgeladen, mits dit in de juiste omstandigheden gebeurd. Wanneer een accu wordt opgeladen op een plek buiten kamertemperatuur (10 °C tot 35 °C), zal het langer duren voordat het volledig is opgeladen.
 

Heeft u vragen over ons assortiment JVC videocamera accu’s of over iets anders? Neem dan contact met ons. We helpen u graag verder.