123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Verloopstekkers

Verloopstekkers voor noodverlichting accu's

Met goede noodverlichting accu's blijft het ook veilig in situaties van paniek en chaos. Met behulp van de noodverlichting kunnen mensen dan, ook als de netspanning in het gebouw uitvalt, de weg naar de uitgang vinden. Verloopstekkers zijn noodzakelijk om de noodverlichting accu aan de noodverlichtingsarmatuur te verbinden.

Verloopstekkers voor noodverlichting accu's

Een noodverlichtingsarmatuur moet worden voorzien van een accupack waarin de batterijen aan elkaar verbonden zijn. Dit kan op twee manieren gebeuren, namelijk met een Side by Side accu (waarbij de cellen naast elkaar staan) en met een Stick accu (waarbij de cellen achter elkaar staan). In deze accupacks kunnen twee tot zes cellen verbonden zijn.

De accupack moet vervolgens met een verloopstekker aan de noodverlichtingsarmatuur verbonden worden. Installatie is gemakkelijk. In onze webshop vindt u verloopstekkers die aan te sluiten zijn op armaturen zoals van Famostar, Lien Blessing of Ecolight.

Met een goede noodverlichting accu wordt gezorgd dat de noodverlichtingsarmatuur tenminste de vereiste één uur voorzien is van stroom. Ook tijdens stroomuitval wordt er automatisch overgeschakeld op de noodvoorzieningsaccu. Hierdoor blijft de situatie altijd veilig. Eens in de vier jaar moet de noodverlichting accu vervangen worden. Hiervoor bent u op 123accu.nl, dankzij ons ruime assortiment, altijd op het juiste adres.

Verloopstekkers voor noodverlichting accu's kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over verloopstekkers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord