123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Stick

Stick

Accupack noodverlichting Stick kopen?

Dankzij een goede noodverlichting accu wordt de veiligheid in een gebouw gegarandeerd. Wanneer de netspanning wegvalt is het namelijk de taak van de opgeladen accu om te zorgen dat de noodverlichtingsarmatuur toch in werking blijft. Een goede accu is dan ook noodzakelijk. Er zijn verschillende soorten noodverlichting accu's. Een Stick accupack is hier een voorbeeld van.

Stick noodverlichting accu

In een accupack voor noodverlichtingsarmaturen zijn de batterijen aan elkaar verbonden. Dit kan op verschillende manieren. Bij een Side by Side accupack zijn ze verbonden als een soort hekje, terwijl de cellen in een Stick accupack achter elkaar liggen. Hierdoor lijkt deze accupack meer op een zaklamp. Met deze constructie kunnen twee tot zes cellen worden verbonden.

Met een goede noodverlichting accu wordt gezorgd dat de noodverlichtingsarmatuur tenminste de vereiste één uur voorzien is van stroom. Ook tijdens stroomuitval wordt er automatisch overgeschakeld op de noodvoorzieningsaccu. Hierdoor blijft de situatie altijd veilig en kan iedereen in geval van nood makkelijk het gebouw verlaten.

Elke vier jaar is het verplicht om de noodverlichting accu te vervangen. Voor vervangende accu's bent u op 123accu.nl altijd op het juiste adres. Hier koopt u Stick accupacks met twee tot zes cellen, die met verloopstekkers aan te sluiten zijn op armaturen zoals van Famostar, Lien Blessing of Ecolight.

Stick accupack kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over noodverlichting accu's of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord