123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Side by Side

1 - 0 van 0

Side by Side

Accupack noodverlichting Side by Side kopen?

Een goede noodverlichting accu is zeer belangrijk om de veiligheid te verhogen in een gebouw. Als de netspanning namelijk wegvalt zorgt de opgeladen accu ervoor dat het licht in de noodverlichtingsarmatuur toch blijft branden. Er zijn verschillende soorten noodverlichting accu's. De Side by Side accupack is hier een voorbeeld van.

Side by Side noodverlichting accu

Een noodverlichtingsarmatuur moet worden voorzien van een accupack waarin de batterijen aan elkaar verbonden zijn. Dit kan op verschillende manieren gebeuren. In een Side by Side accupack zijn de cellen van de accu naast elkaar verbonden. Hierdoor lijkt z'n accupack een beetje op een hekje. In deze accupacks kunnen twee tot vijf cellen verbonden zijn.

Met een goede noodverlichting accu wordt gezorgd dat de noodverlichtingsarmatuur tenminste de vereiste één uur voorzien is van stroom. Ook tijdens stroomuitval wordt er automatisch overgeschakeld op de noodvoorzieningsaccu. Hierdoor blijft de situatie altijd veilig en kan iedereen in geval van nood makkelijk het gebouw verlaten.

Eens in de vier jaar moet de noodverlichting accu vervangen worden. Hiervoor bent u op 123accu.nl altijd op het juiste adres. Hier koopt u Side by Side accupacks met twee tot vijf cellen, die met verloopstekkers aan te sluiten zijn zoals op armaturen van Famostar, Lien Blessing of Ecolight.

Side by Side accupack kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over noodverlichting accu's of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord