123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

HP USB-C G5 Essential Dock

€ 134,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 111,16 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Omschrijving
Gebruik deze docking station van HP om eenvoudig via één USB-C poort meerdere aansluitingen te creëren. Deze HP docking station heeft verder een wattage van 65 W. Daarnaast is deze dock voorzien van 4 USB-A poorten voor al uw accessoires, ondersteunt de dock het gebruik van 2 beeldschermen of meer, afhankelijk van de resolutie van het beeldscherm en van de ondersteuning van de grafische kaart en de OS (besturingssysteem). Deze docking ondersteunt niet meerdere beeldschermen op Mac OS met m1/m2 chips.

Daarnaast is deze docking station van HP compatibel met de meeste pc's met USB-C of Thunderbolt en heeft een compact formaat, waardoor u deze makkelijk kwijt kunt op uw bureau. Deze HP G5 Dock is voorzien van meerdere toeganspoorten, namelijk:

Aan de voorzijde:
  • 1 SuperSpeed USB Type-C® 5 Gb/s datasnelheid (tot 15 watt USB-stroomlevering)
Aan de zijkant:
  • 2 SuperSpeed USB Type-A met 5 Gb/s datasnelheid (opladen)
  • 1 combo-audioaansluiting
Aan de achterzijde:
  • 2 DisplayPort™ 1.4
  • 1 HDMI 2.0
  • 1 RJ-45
  • 2 SuperSpeed USB Type-A met 5 Gb/s datasnelheid (opladen)
De HP G5 Essential Dock maakt gebruik van DP Alt Mode technologie. Deze technologie maakt ondersteuning mogelijk van verschillende overdrachtsinterfaces, zoals de DisplayPort-displayinterface of de Thunderbolt-interface. Dat betekent dat u dus DisplayPort- en Thunderbolt-gegevens/videosignalen via de USB-C poorten kunt overdragen.

Deze HP USB-C (USB3.1) docking station kunt u eenvoudig aansluiten op uw Chromebook of laptop met de enige vaste kabel via de USB-C poort. Alle randapparatuur werkt na aansluiten direct op uw apparaat. Vanaf nu kunt u dezelfde aansluiting gebruiken voor monitors, opladers en accessoires. Dat levert flinke voordelen op, want de overige poorten van uw apparaat kunt u normaal gebruiken. Onze USB-C docking station maakt dus een einde aan de wirwar van kabels op het bureau en biedt met name met het oog op moderne manieren van werken, zoals Bring Your Own Device en het doel van Clean Desk, enorme voordelen.
Dit product vervangt ook: - 72C71AA#ABB - 72C71AAABB
Specificaties
Kleur: zwart Extra info: uw oude apparaat info