123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Draadloze telefoon

1 - 0 van 0

Draadloze telefoon

Draadloze telefoon accu's bestelt u voordelig online

Het gemak van een draadloze telefoon is groot. Niet meer vastzitten aan een vaste plek om te bellen. Even snel iets kunnen pakken of opzoeken terwijl u aan de telefoon hangt. Draagbare telefoons zijn zowel thuis als op kantoor een echte uitkomst en een verbetering ten opzichte van vaste telefoons. Maar dan is het wel van belang dat de accu van uw telefoon goed werkt.

Accu's voor draadloze telefoons

Draadloze telefoons zijn namelijk erg afhankelijk van hun accu. Hoe ouder de accu wordt, hoe meer zijn capaciteit achteruit gaat. Hierdoor kunt u minder lang bellen met een volledig opgeladen telefoon. Het resultaat is dat hij langer op de oplader zal moeten staan. Dit terwijl u met een draadloze telefoon juist wilt genieten van de voordelen: zorgeloos door uw huis of kantoor kunnen lopen, zonder beperkt te worden in gesprekstijd.

Het belang van een goed functionerende accu is dus groot. 123accu.nl heeft een groot aanbod aan vervangende of reserve-accu's voor draadloze telefoons. Vind gemakkelijk de juiste accu door het telefoonmerk te selecteren en te zoeken op apparaat- of accunummer. De vervangende accu's die u bij ons aanschaft functioneren langdurig optimaal en kunnen keer op keer worden opgeladen.

In traditionele draadloze huistelefoons, de DECT-telefoons, worden oplaadbare AAA-batterijen meestal gebruikt. Er worden bij dit soort telefoons meestal 400 tot 650 mAh AAA batterijen meegeleverd, maar als deze oud of stuk zijn kunt u ze zelf vervangen. Het gebruik van batterijen met een hogere capaciteit in DECT-telefoons is mogelijk, maar is niet aan te raden. Op langere termijn treden er dan mogelijk problemen op met het laadsysteem. Schaf daarom het liefst AAA-batterijen met een een capaciteit tot ongeveer 800 mAh aan om zeker te zijn van langdurig en prettig gebruik.

Naast een nieuwe accu voor uw draagbare (huis)telefoon kunt u natuurlijk ook voor mobiele telefoonaccu's en beschermhoezen voor mobiele telefoons bij ons terecht. Ook vindt u bij ons accu's voor headsets om het belgemak te vergroten.

Accu's voor draadloze telefoons kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over accu's voor uw draadloze telefoon of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord