123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

V13GA batterijen

V13GA knoopcel batterijen kopen?

Bestel voordelig V13GA knoopcel batterijen van merken zoals onder andere ons 123accu huismerk, maar ook merken zoals GP, Varta en Philips. Bestel vandaag nog een V13GA knoopcel batterij en krijg deze morgen al thuisbezorgd.


Bestel voordelig V13GA knoopcel batterijen

V13GA knoopcel batterijen, ook bekend als LR44 of A76 batterijen, zijn kleine, ronde batterijen die veel gebruikt worden in diverse elektronische apparaten. Met een diameter van 11,5 mm en een dikte van 5,4 mm, zijn ze compact en gemakkelijk te plaatsen in apparaten die een kleine energiebron vereisen.

 

De V13GA knoopcel batterijen hebben een spanning van 1,5 volt en ze worden vaak gebruikt in horloges, rekenmachines, afstandsbedieningen, speelgoed en andere draagbare elektronische apparaten. De batterijen bieden een betrouwbare en langdurige stroomvoorziening, waardoor apparaten consistent kunnen functioneren.

Voordelen V13GA knoopcel batterijen

Een van de voordelen van V13GA knoopcel batterijen is de brede beschikbaarheid en betaalbaarheid. Ze zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de meeste winkels. Bovendien hebben ze een redelijk lange houdbaarheid, waardoor ze geschikt zijn om voor langere periode opgeslagen te worden.

 

Verder hebben deze knoopcel batterijen een compact formaat, waardoor ze makkelijk op te bergen zijn zonder dat ze te veel ruimte in beslag nemen.

 

Daarnaast worden de V13GA knoopcel batterijen in veel verschillende apparaten gebruikt. Enkele van deze apparaten zijn:

  • Horloges
  • Rekenmachines
  • Afstandsbedieningen
  • Speelgoed
  • Laserpennen
  • Weegschalen

V13GA knoopcel batterijen bewaren

Het is belangrijk dat batterijen goed bewaard worden, zodat u kunt genieten van een optimale levensduur. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat batterijen op een koele en droge plaats bewaard worden. Hitte en vochtigheid kunnen namelijk een negatief effect hebben op de batterij en de prestaties.

 

Verder is het belangrijk om batterijen gescheiden te bewaren van metalen voorwerpen. Er kan dan namelijk kortsluiting ontstaan. Hiervoor raden wij een batterijbox aan.

 

Een andere tip is dat u het best de batterijen uit een apparaat kunt halen, wanneer u het apparaat voor langere periode niet gebruikt. Dit voorkomt beschadigingen en het lekken van de batterij.

Afmetingen van de V13GA knoopcel batterij

De V13GA alkaline knoopcel batterij is een relatief kleine knoopcel. De batterij heeft een diameter van 11,5 mm en een dikte van 5,4 mm.

CR2032 afmetingen

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

In welke apparaten gaan V13GA knoopcel batterijen?

De meest voorkomende apparaten waar V13GA knoopcel batterijen ingaan, zijn onder andere rekenmachines, horloges en afstandsbedieningen.

Hoe bewaar ik mijn V13GA knoopcel batterij het best?

Het is belangrijk dat u deze op een koele en droge plaats bewaard. Zorg er daarnaast voor dat de batterij niet in contact staat met metalen voorwerpen of in aanraking komt met andere batterijen. Gebruik daarom hier een batterijbox voor.

Waarom zou ik kiezen voor een V13GA batterij?

Omdat deze meerdere voordelen met zich meebrengt, zoals de lange levensduur, het compacte formaat, de relatief goedkope prijs en de brede toepasbaarheid. Andere batterijen die hetzelfde zijn, maar een andere benaming hebben zijn de LR44 en A76 batterijen. Deze kunt u dus ook aanschaffen.
 

Heeft u nog vragen over V13GA batterijen of over iets anders? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.