123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

SR69 batterijen

SR69 knoopcel batterijen kopen?

Bestel direct en voordelig de juiste SR69 knoopcel batterijen voor uw apparaten en krijg ze morgen al thuisbezorgd. In ons assortiment vindt u SR69 batterijen van onder andere Duracell, GP, Renata en Varta.


Bestel voordelig SR69 knoopcel batterijen

Bij ons vindt u een ruim en voordelig assortiment aan SR69 knoopcel batterijen. Een van de belangrijkste en voornaamste toepassingen van SR69 knoopcel batterijen is in horloges. Ze zijn populair in zowel analoge als digitale horloges vanwege hun langdurige stroomvoorziening en betrouwbare werking. Bovendien worden ze ook gebruikt in rekenmachines, klein elektronische speelgoed, medische apparaten en andere apparaten met een laag stroomverbruik. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel hierboven direct de juiste SR69 knoopcel batterij voor u.

Assortiment SR69 knoopcel batterijen

In ons assortiment vindt u verschillende SR69 knoopcel batterijen. U kunt onder andere de volgende batterijen vinden:

  • Duracell 371 / 370 / SR69 / SR920W: Deze Duracell knoopcel batterij heeft een capaciteit van 40 mAh en is uitgerust met Duralock Power preserve-technologie . Deze technologie is een nieuwe energiebehoudende systeem die de energie in een batterij voor 10 jaar lang gegarandeerd voor gebruik.
  • GP SR69 / 370 / 371: Deze knoopcel batterij van GP wordt veel toegepast in apparaten met een lage maar constante energiebehoefte en heeft een capaciteit van 40 mAh.
  • Varta V370 / SR921W / SR69: Deze batterij van Varta zorgt ervoor dat apparaten langdurig optimaal presteren. De capaciteit van deze batterij is 30 mAh.
  • Varta V371 / SR921SW / SR69: Deze Varta knoopcel batterij gaat lang mee en heeft een capaciteit van 30 mAh.
  • Renata 371 / SR920SW / SR69: Deze knoopcel batterij van Renata heeft een capaciteit van 35 mAh en zorgt ervoor dat bijvoorbeeld uw horloge langdurig optimaal presteert.

SR69 knoopcel batterijen toepassingen

De 69SR knoopcel batterij heeft meerdere apparaten waarin het wordt toegepast. De meest voorkomende is horloges. De SR69 knoopcel batterij staat ook wel bekend als een horlogebatterij. Naast horloges heeft deze batterij ook nog een aantal anderen apparaten waarin het wordt gebruikt, namelijk:

  • Speelgoed
  • Medische apparaten
  • Afstandsbedieningen
  • Rekenmachines

Afmetingen van de SR69 knoopcel batterij

De SR69 knoopcel batterij is een relatief kleine batterij. De knoopcel heeft een diameter van 9,5 cm en een dikte van 2,1 mm.

CR2032 afmetingen

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar worden SR69 knoopcel batterijen voor gebruikt?

Over het algemeen worden deze knoopcel batterijen gebruikt in horloges. De SR60 batterijen staan dan ook wel bekend als horlogebatterijen. Daarnaast worden deze batterijen ook gebruikt in apparaten zoals rekenmachines en speelgoed.

Hoe berg ik SR69 knoopcel batterijen het best op?

Deze batterijen zijn erg gevoelig voor vochtigheid en temperatuur. Berg ze daarom op in een koele en droge omgeving. Daarnaast is het belangrijk om de knoopcel batterijen weg te houden van metalen voorwerpen, omdat er anders kortsluiting kan plaatsvinden.

Wat doe ik met een SR69 knoopcel batterij als deze leeg is?

Het is belangrijk dat deze batterij op een milieuvriendelijke manier wordt gerecycled. U kunt de batterijen inleveren bij bijna alle winkels die batterijen verkopen of u kunt de batterij naar de milieustraat brengen.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over SR69 knoopcel batterijen? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.