123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Alkaline industrial batterijen

Alkaline industrial batterijen bestellen?

Alle batterijen die u op deze pagina kunt bestellen zijn geschikt voor industrieel gebruik en zijn dus een stuk krachtiger dan normale alkaline batterijen. Op 123accu.nl bieden wij u een zeer ruim en compleet assortiment. U kunt de AA-, AAA-, C-, D-, E- en 3LR12-batterijen van bijvoorbeeld Varta, Philips en Duracell gebruiken in allerlei professionele apparaten. Bestel ze bij ons voor de beste prijs en ontvang ze morgen al in huis.

Alkaline industrial batterijen kopen?

Alkaline Industrial batterijen zijn geschikt voor industrieel gebruik. Dit betekent dat het krachtigere batterijen zijn dan de normale alkaline batterijen, waardoor ze bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden voor professionele doeleinden. Bij 123accu.nl vindt u deze batterijen in verschillende formaten, van AAA batterijen en AA batterijen tot C batterijen en D batterijen.

Alkaline batterijen en alkaline industrial batterijen: het verschil

Alkaline batterijen werken, anders dan bijvoorbeeld lithium batterijen, dankzij een elektrochemische reactie tussen zinkpoeder, mangaandioxide en grafiet. Dit soort batterijen zijn altijd niet oplaadbaar.

In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld Duracell industrial batterijen en Varta industrial batterijen, die bekend staan om hun krachtige werking. Deze batterijen gaan langer mee dan normale alkaline batterijen. In sommige gevallen zullen ze zelfs vijf keer langer meegaan.

Bovendien zijn alkaline industrial batterijen ook bestand tegen hoog verbruik. Normale alkaline batterijen zijn namelijk vooral geschikt voor apparaten met een gelijkmatig en laag verbruik, bijvoorbeeld klokken en afstandsbedieningen. De industrial-variant kan ook gebruikt worden in bijvoorbeeld veiligheidsapparatuur, communicatieapparatuur en medische instrumenten.

Nog een voordeel van de industrial alkaline batterijen is dat ze tegen trillingen en schokken kunnen, zodat ze ook gebruikt kunnen worden in machines. Bovendien kunnen ze beter tegen temperatuurschommelingen.

Welke batterijen of accu u ook uitkiest, 123accu.nl bezorgt uw bestelling razendsnel thuis. Bestelt u vandaag voor 23:59, dan ontvangt u uw bestelling morgen al thuis!

Alkaline industrial batterijen kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over alkaline batterijen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten