123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Algemene productinformatie

• Hoe verleng ik de accuduur van mijn tablet?
    Tablets krijgen er telkens meer functies, mogelijkheden en applicaties bij. Daardoor kan zelfs een tablet met een krachtige batterij er soms te vroeg mee ophouden. Gelukkig beschikt elke tablet over enkele opties en instellingen die u kunt gebruiken om de zuinigheid, en dus de batterijduur, te verhogen. Dit kunt u zelf doen:

- Verlaag de helderheid van het scherm; de verlichting van het scherm vraagt veel stroom.
    - Verkort de schermvergrendeltijd.
    - Schakel niet gebruikte connectie-opties zoals Bluetooth en wi-fi uit wanneer u deze niet gebruikt.
    - Zoek uit welke applicaties veel energie slurpen en beperk het gebruik hiervan.
    - Sluit applicaties die op de achtergrond draaien af wanneer u deze niet meer nodig heeft.
    - Voorkom het (te) warm worden van de accu; laat uw tablet bijvoorbeeld niet te lang in de zon of een hete auto liggen.
    - Laad de accu regelmatig op; vaker opladen is beter voor de accu dan telkens geheel ontladen.

Om uw tablet gedurende de dag langer te kunnen gebruiken raden wij een powerbank aan. Met deze externe accu kunt u uw tablet ook onderweg en op vakantie opladen zonder stopcontact of computer.

Terug Terug naar boven