123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Bestellen

• Hoe kan ik de juiste artikelen vinden op de website?
    Als u niet weet welke accu voor uw apparaat geschikt is, zoek dan via het navigatiemenu aan de linkerzijde.

1. Kies de hoofdcategorie, bijvoorbeeld "Gereedschap accu".
    2. Selecteer het merk van uw apparaat.
    3. Kies 'Zoek op apparaat'.
    4. Klik uw apparaat aan in de lijst.

of

Als u het nummer van de te vervangen accu kent:
    1. Kies de hoofdcategorie, bijvoorbeeld "Gereedschap accu".
    2. Selecteer het merk van uw apparaat.
    3. Kies 'Zoek op accunummer'.
    4. Klik het nummer van uw accu aan in de lijst.

Ook kunt u de zoekfunctie "Zoek een product" aan de linkerzijde van het scherm gebruiken. Hier kunt u zoeken op apparaat of accunummer.

Tip: controleer altijd het apparaat type op het apparaat zelf. In de handleiding kunnen soms bredere serie-nummers genoemd worden en binnen een serie kunnen weer verschillende type accu's voorkomen.

Wanneer u een artikel niet op onze website kunt vinden, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag met het zoeken van het juiste artikel.

Terug Terug naar boven