123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Crossbody telefoonhoesje voor iPhone 11 Pro Max | Zwart | Necklacy

€ 12,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 10,33 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Nu bestellen is morgen verstuurd
Omschrijving
Kies voor dit telefoonhoesje van Necklacy voor uw iPhone 11 Pro Max. Dan heeft u uw telefoon namelijk altijd binnen handbereik. Doordat u dit hoesje om uw schouder of nek kunt hangen is het niet alleen een handige, maar vooral ook een stijlvolle accessoire voor iedere dag.

Het hoesje is transparant, gemaakt van TPU. Dit materiaal zorgt voor een kunststof hard case. Dit biedt de benodigde bescherming tegen krassen of stoten. De rand van het hoesje is flexibel, zodat u uw toestel er gemakkelijk in of uit kunt schuiven. 

Aan het hoesje zit een zwart koord. Het koord is gemaakt van duurzaam polyester en is slechts 7 mm dik. De uiteindes en het tussenstuk zijn afgewerkt met metalen kapjes, eveneens in de kleur zwart. Omdat deze nikkelvrij zijn gaan ze langdurig mee en zijn ze vriendelijk voor iedere huid. De lengte van 1,5 meter is verstelbaar waardoor u hem op iedere gewenste lengte kunt dragen. Ideaal voor als u bijvoorbeeld geen tas bij u heeft, er geen zakken in uw outfit zitten of gewoon omdat u altijd snel uw telefoon wilt gebruiken.
Specificaties
Kleur: zwart Type: Telefoonhoesje