123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

HP

Nieuwe accu voor uw HP UPS-systeem kopen?

Bestel voordelig een accu voor uw UPS-systeem van HP. U vindt bij ons accu’s van merken zoals Ultracell en Landport. U kunt de juiste accu vinden door hier beneden te zoeken op apparaat of accunummer. Vandaag besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig accu’s voor uw HP UPS-systeem

U vindt in ons assortiment UPS accu’s van onder andere Ultracell, Landport en CSB die u kunt gebruiken voor uw UPS-systeem van HP. Lees hieronder meer over UPS accu’s of bestel hierboven direct degene die u nodig heeft door te zoeken op apparaat of accunummer.

Wat is een HP UPS accu?

Een HP UPS accu is een accu voor een noodstroomvoorziening systeem van HP. Zo vindt u in ons assortiment accu’s voor onder andere de HP PR-, HP R- en HP T-series. U kunt de juiste accu vinden door dus te zoeken op apparaat, maar ook door te zoeken op accunummer. U kunt de accunummer vinden op de accu zelf.

Hoe vindt u de juiste accu voor uw HP UPS-systeem?

Het is vooral belangrijk om te kijken naar de spanning (V) van een HP UPS accu. UPS accu’s hebben namelijk meestal een spanning van 6 of 12 V. Het is zeer belangrijk dat uw nieuwe (of extra) HP UPS accu dezelfde spanning heeft. Anders kan er schade toegebracht worden aan de accu en/of UPS-systeem.

 

Kijk daarnaast ook naar de capaciteit. Verschillen in capaciteit maakt over het algemeen niet zo uit, maar we raden aan om niet een accu te nemen met een veel hogere capaciteit dan de originele accu die in uw UPS-systeem zit. Zo bent u ervan verzekerd dat zowel de accu als UPS-systeem optimaal blijft werken.

 

Verder is het ook belangrijk om te kijken naar de afmetingen van de UPS accu. Het kan soms zo zijn dat een UPS accu andere afmetingen heeft dan die u nu heeft. Om ervoor te zorgen dat de accu in uw UPS past, dient u een accu aan te schaffen met dezelfde afmetingen.

 

U heeft ook de keuze om bij ons op accunummer of op apparaat te zoeken. Wanneer u zoekt op apparaat krijgt u een lijst met HP UPS-systemen te zien. Wanneer u uw UPS-systeem vindt en aanklikt, krijgt u accu’s te zien die hier compatibel mee zijn. Ook kunt u ervoor kiezen om te zoeken op accunummer, ook wel bekend als partnummer. Deze staat op uw accu zelf. Wanneer u deze heeft gevonden, kunt u uw accunummer opzoeken in onze lijst. Wanneer u dit heeft gevonden en aangeklikt, krijgt u compatibele accu’s te zien.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat een UPS accu mee?

Over het algemeen gaat een UPS accu mee voor een periode van 10 tot 12 jaar. Dit is uiteraard wel afhankelijk van bepaalde omstandigheden, zoals de omgevingstemperatuur waarin de accu wordt gebruikt en opgeladen, en hoe de accu wordt onderhouden. Mocht dit niet goed gaan, dan zal de accuduur korter zijn.

Wat is een HP UPS accu?

Dat is een accu voor een UPS-systeem van HP. Een UPS-systeem is een noodstroomvoorziening. Het apparaat levert stroom aan aangesloten apparaten op het moment dat er sprake is van stroomstoring/-uitval.

Waar koop ik een accu voor mijn UPS van HP?

Accu’s voor uw HP UPS-systeem vindt en bestelt u voordelig bij 123accu.nl. Wij hebben hier een ruim assortiment aan UPS accu’s van verschillende merken, capaciteiten en spanningen. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over UPS accu’s of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.