123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Dell

Een accu voor uw Dell UPS-systeem kopen?

U vindt bij ons accu’s voor verschillende UPS-systeem series van Dell, zoals onder andere de Dell APC-serie. Bekijk hieronder ons assortiment accu’s door te zoeken op apparaat of accunummer en bestel vandaag nog, zodat u morgen uw accu al thuisbezorgd krijgt.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig een accu voor uw Dell UPS-systeem

Om ervoor te zorgen dat tijdens een stroomuitval uw apparaten niet zonder stroom komen te zitten, kunt u een UPS accu van Dell bestellen, zodat uw UPS-systeem van Dell ervoor zorgt dat bepaalde apparaten stroom blijven krijgen. Lees hieronder meer over UPS accu’s voor Dell UPS-systemen of bestel hierboven de accu die u nodig heeft door te zoeken op apparaat of te zoeken op accunummer.

Soorten Dell UPS-systeem accu’s in ons assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende soorten accu’s voor diverse UPS-systemen van Dell. Hieronder leggen we de verschillende soorten accu’s voor u uit.

VRLA AGM loodaccu

U vindt in ons assortiment onder andere een gewone loodaccu, maar ook VRLA AGM loodaccu’s. Normale loodaccu’s zijn accu’s die bestaan uit een zuurbestendige buitenhuid en twee loden platen die als elektroden worden gebruikt. Zwavelzuur dient hier als elektrolyt. Dit soort accu’s staan bekend om de lange levensduur, relatief goedkope aanschafprijs en lage onderhoudsbehoefte. Daarnaast hebben ze een hoge vermogensdichtheid wat goed toepasbaar is voor industrieel gebruik.

 

Daarnaast vindt u bij ons dus ook VRLA AGM loodaccu’s. VRLA staat voor Valve Regulated Lead Acid. Dit soort accu’s zijn volledig gesloten en onderhoudsvrij. Deze accu’s maken gebruik van de AGM (Absorbent Glass Mat) technologie. Dit betekent dat het accuzuur is opgenomen in geweven glasvezelmatten die zich tussen de loodplaten van de accu bevinden . Bij andere soorten loodaccu’s, ook wel ‘natte accu’s genoemd, bevindt het accuzuur zich los in de accu.

Deep Cycle Gel accu

Een deep cycle gel accu kunt u opdelen in twee delen, namelijk deep cycle en gel. Een gel accu is een accu die gesloten is en niet geopend hoeft en kan worden bij het laden, zodat er ook zo min mogelijk elektrolyt (gel) kan verdampen. De gel zit bij een gel accu in de scheidingsplaten en in de ruimtes daaromheen. Bovendien neemt het gel-elektrolyt het gas dat wél vrijkomt, ook automatisch weer op. Daardoor hoeft er niet tussentijds elektrolyt / gedestilleerd water bij. Gel accu’s vallen net zoals loodaccu’s onder de variant onderhoudsvrije accu’s.

 

Een deep cycle accu is een accu die speciaal is ontwikkeld op een manier waardoor deze diep ontladen kan worden. Bij andere accu’s kan dat te schadelijk zijn en moet het altijd tenminste 20% opgeladen zijn. Dat geldt niet voor dit soort accu’s. Deep cycle accu’s worden daarom veel gebruikt voor service toepassingen of voor elektrisch aangedreven voertuigen.

 

Deze twee soorten accu’s zijn dus samengevoegd in 1 accu, de Deep Cycle Gel accu.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een Dell UPS accu?

Een Dell UPS accu is een accu voor een UPS-systeem van Dell. Een UPS-systeem is een noodstroomvoorziening die als back-up werkt en zo uw apparaten van stroom voorziet wanneer er een stroomuitval is. U vindt Dell UPS accu’s voordelig bij 123accu.nl.

Hoe lang werkt een Dell UPS accu?

Dit hangt af van de capaciteit van de UPS accu, maar over het algemeen kan een UPS-systeem apparaten 10 tot 15 minuten lang voorzien van energie.

Wat voor accu’s kunnen er in Dell UPS-systemen?

De accu’s voor Dell UPS-systemen die u in ons assortiment vindt zijn deep cycle gel accu’s en (VRLA AGM) loodaccu’s. Dit soort accu’s hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsvrij.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment Dell UPS accu’s of over iets anders? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.