123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Zoek op accunummer

Uw Lenovo laptop accunummer vinden

Wanneer uw huidige Lenovo laptop accu aan vervanging toe is of wanneer u simpelweg een extra accu nodig heeft, is het belangrijk dat u de juiste vindt. Dit kunt u op diverse manieren doen op onze website. Een van deze manieren is door middel van zoeken op accunummer.

 

Hiervoor dient u te weten wat uw Lenovo laptop accunummer is. Deze vindt u altijd op de accu zelf. In de meeste gevallen is dit nummer te vinden op de onderzijde van de laptop accu. Vervolgens kunt u deze op twee manieren vinden. Of het accunummer, ook wel bekend als partnummer, staat op een wit label/etiket, of het nummer staat los duidelijk aangegeven als partnummer. U ziet dan staan: Part No:. Het nummer wat hierna volgt is uw accunummer.

 

Na het vinden van uw Lenovo laptop accunummer kunt u het opzoeken in onderstaande lijst. U kunt hiervoor simpelweg door de lijst heen scrollen of het nummer invoeren in onderstaande zoekbalk. U krijgt dan een lijst van accu’s te zien die geschikt zijn als vervanging van uw huidige Lenovo accu.

 

Kunt u uw Lenovo laptop accunummer niet vinden of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.


Tip:
Gebruik hieronder onze zoekbalk om snel uw keuze te maken.

1 - 0 van 0
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord