123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Zoek op accunummer

Wat is mijn HP laptop accunummer?

Elke accu, ongeacht of het een laptop accu is of een ander soort accu, heeft een uniek nummer gekregen vanuit de fabrikant. Dit nummer staat ook wel bekend als partnummer. U heeft dit nummer nodig om hieronder uit de lijst met accunummers te kiezen, om zo een geschikte nieuwe accu te kopen.

 

U vindt uw HP accunummer, of partnummer, altijd op de accu zelf. Vaak staat dit aangegeven op de onderkant van een accu, maar het kan ook op de bovenkant staan. U vindt het accunummer over het algemeen op het etiket of label dat op uw laptop accu zit. Ook kunt u het nummer herkennen doordat er voor dit nummer het volgende staat opgeschreven: Part NO:. Heeft u het nummer gevonden? Ga dan op zoek in de onderstaande lijst naar uw HP accunummer. Wanneer u die heeft aangeklikt, ziet u een lijst staan met vervangende accu’s. Dit kunnen zowel originele HP laptop accu’s zijn als laptop accu’s van ons 123accu huismerk. Deze zijn kwalitatief gelijkwaardig aan de HP accu’s, maar toch een stuk voordeliger. Let op: vandaag voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.

 

Heeft u nog vragen over uw laptop accu of accunummer, of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.


Tip:
Gebruik hieronder onze zoekbalk om snel uw keuze te maken.

1 - 0 van 0
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord