123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Gereedschapsets

Gereedschapsets kopen?

Bestel hier gereedschapsets en losse accessoires voor uw hand- en accu gereedschap. De sets zijn gespecialiseerd voor een bepaald gereedschap of bevatten accessoires voor meerdere gereedschappen. Zo heeft u de juiste spullen om elke klus te volbrengen, zowel thuis als op de werkplaats.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig en eenvoudig gereedschapsets

Gereedschapsets kopen?

Hierboven vindt u gereedschapsets en losse accessoires. Een set heeft als voordeel dat u kunt kiezen of u gespecialiseerd gereedschap wilt voor één taak, of dat u liever een set heeft waar gereedschap en accessoires in zitten voor meerdere taken. Indien u maar één artikel nodig heeft, zijn artikelen als freesjes en cirkelzaagbladen ook los verkrijgbaar. Kies hierboven direct het artikel dat u nodig heeft of lees hieronder meer over ons assortiment.

De gereedschapsets in ons assortiment

In ons assortiment vindt u gereedschapsets van alle soorten gereedschap: bitjes en boren voor op de schroefboormachine; zaagbladen voor op de cirkelzaag, decoupeerzaag en multitool; slijpschijven en freesjes voor op de multitool; gereedschapskoffers, schroevendraaiersets en schuurpapier voor zowel de beginnende als professionele klusser. Hieronder leggen wij deze categorieën verder uit.

Bitjes & Boren

  • Bitjes: dit zijn verwisselbare zeskantige onderstukken voor verschillende schroefkoppen. Deze kunnen zowel voor accu gereedschap, zoals boor- en schroefmachines gebruikt worden. Maar zijn ook geschikt voor bepaalde type handgereedschap waar een bithouder op zit. Bitjes worden in sets gekocht en zitten soms in een plastic verpakking, maar komen ook vaak in een stevige kunststof koffer.
  • Boren: dit zijn kopstukken voor hand- en accuboormachines. Boren zijn in verschillende lengtes, diktes en vormen beschikbaar die elk bedoeld zijn voor andere toepassingen. Wij verkopen houtboren, steenboren, metaalboren en speciale SDS-boren voor hamerboren. De kleinere boorsetjes zitten in een plastic verpakking. De grotere sets zitten in stevige koffers.

Zaagbladen

  • Multitool zaagjes: deze kleine naar voren gerichte zaagjes zijn bedoeld voor de accu multitool. Op een multitool passen een grote hoeveelheid verschillende opzetstukken, maar in dit geval is het bedoeld om snel en eenvoudig op kleine schaal zaagwerk te verzetten. Wij verkopen deze zaagjes in sets of los.
  • Decoupeerzaagjes: deze smalle, lange zaagbladen zijn voor de accu decoupeerzaag. Deze machine laat het zaagblad heel snel op en neer bewegen. Het smalle profiel zorgt ervoor dat er een zeer beperkt stuk van de zaag in aanraking is met het zaagoppervlak, waardoor de zaag heel beweeglijk is en makkelijk scherpe draaien kan maken.
  • Reciprozaagbladen: deze smalle en langwerpige zaagbladen zijn voor een recipro zaagmachine. Deze bladen worden snel heen een weer bewogen en lijken hierdoor veel op een decoupeer zaag. Recipro zagen hebben vaak een sterkere motor en maken meer toeren. Zeer geschikt voor het zagen van takken, metalen buizen en meer.
  • Cirkelzaagbladen: dit zijn zaagbladen voor de accu cirkelzaag. Dit zijn robuuste zaagbladen die een grote hoeveelheid zaagwerk kunnen doorstaan en hebben daarom meestal zaagsneden die met hardmetaal of een speciale legering zijn versterkt. Deze zaagbladen zijn door hun hardheid geschikt voor meerdere soorten oppervlakten en kunnen zowel hout en metaal als kunststof aan. In ons assortiment vindt u zaagbladen met verschillende diameters, tandhoeveelheden en zaagdiepten.
  • Doorslijpschijf: dit zijn zaagbladen geschikt voor alle gangbare haakse slijpers. De extra dunne rand geeft deze schijven een zeer hoog zaagvermogen. Dit maakt ze erg geschikt voor gebruik op graniet, marmer, keramiek, beton, tegels en natuur- en kunststeen.

Slijpschijven & Freesjes

  • Doorslijpschijven: dit zijn slijpschijven voor accu slijpers. De doorslijpschijf kan in principe worden gezien als een kleiner cirkelzaagblad; het doel is om met de snelle rotatie door een oppervlak heen te komen. De werking en constructie is alleen anders, waardoor de slijpschijven geschikt zijn voor zeer harde materialen zoals graniet, marmer en beton.
  • Freesjes: dit zijn opzetstukken voor op accu freesmachines. De freesjes worden daarbij hard rondgedraaid en nemen kleine hoeveelheden materiaal weg. Daardoor is een frees ideaal voor het uitfrezen van complexe of delicate vormen waarbij een mooi verloop belangrijk is. In ons assortiment vindt u holprofielfrezen, gleuffrezen, schijfgleufvrezen en een aantal andere freesjes met unieke vormen.

Gereedschapsetjes & Schuurpapier

  • Gereedschapskoffers: in deze koffers zit een grote selectie aan handgereedschappen en bijbehorende accessoires. Dit zijn vrijwel alle gereedschappen die zowel de beginnende klusser als de professional nodig heeft om kleinere werkzaamheden tot een goed einde te brengen. Denk aan een hamer, verschillende schroevendraaiers, tangen, steeksleutels, een bithouder, een zaag, bitjes en meer. De koffers zijn robuust gebouwd en kunnen wel tegen een stootje.
  • Schroevendraaiersets voor kleine elektronica: dit zijn de kleine handgereedschappen die nodig zijn voor het bijstellen en repareren op kleine schaal, vaak van delicate elektrische of mechanische systemen waar de gebruikte van beperkte grootte zijn en waar nauwkeurigheid bij vereist is. Dit hoeven niet alleen kleine schroevendraaiers te zijn. Zo een set kan ook een pincet bevatten, alsmede een zuignapje, bitjes en verschillende puntige gereedschappen om tussen onderdelen te kunnen komen.
  • Schuurpapier: deze zijn voorzien van een speciale vorm en een specifieke afmeting, zodat deze precies past op een schuurmachine. Wij verkopen schuurbanden, schuurdriehoeken, schuurrollen, schuurschijven, schuurstroken en schuurvellen. Deze zijn allemaal beschikbaar in verschillende vormen, maten en korrels, van grof naar fijn.

Akkutop gereedschapsets en accessoires van KWB

Een groot deel van ons assortiment van bitjes, boren, zaagbladen en frezen bestaat uit Akkutop producten van KWB. Dit merk heeft als groot voordeel dat de accessoires door speciaal designs efficiënter zijn in het gebruik dan die van vergelijkbare merken. De designs zijn zelfs zo efficiënt dat, als u deze accessoires gebruikt, u veel minder energie nodig heeft om met uw accu gereedschap tot hetzelfde resultaat te komen als bij het gebruik van andere accessoires. Het resultaat is dat u op langere termijn een stuk minder snel uw bitjes, boren, zaagbladen en frezen hoeft te vervangen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke soorten gereedschapsets zijn er?

In het assortiment van 123accu.nl vindt u gereedschapskoffers, schroevendraaiersets, boren, bitjes, multitool zaagjes, freesjes, schuurpapier, cirkelzaagbladen, doorslijpschijven, reciprozaagbladen en decoupeerzaagjes.
 

Heeft u vragen over onze gereedschapsets, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.