123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Zoek op apparaat

Snel de juiste Makita accu vinden?

Door te zoeken op apparaat vindt u snel en gemakkelijk het apparaat waar u een vervangende of extra accu voor wilt kopen. Zo weet u zeker dat u de juiste accu aanschaft, ongeacht of dit een originele accu is, of een accu van ons huismerk. Nog sneller het apparaat vinden waarvoor u een accu wilt hebben? Maak dan gebruik van onderstaande zoekbalk.

De serie- en partnummers in deze lijst zijn doorgaans terug te vinden op het apparaat zelf, of in de handleiding van het apparaat.

Snel zoeken
Uitgelichte series
Makita BD series
Makita BF series
Makita BHP series
Makita BTD series
Makita BTW series
Makita C series
Makita DF series
Makita D series
Makita H series
Makita J series
Makita L series
Makita M series
Makita TD series
Makita U series
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord

Goedkoop nieuwe Makita gereedschap accu's bestellen

Bij 123accu.nl bestelt u voordelig een nieuwe accu voor uw Makita gereedschap of powertool. Vind eenvoudig de juiste Makita accu, door te kiezen voor het typenummer van uw elektrisch gereedschap.

Naast gereedschapaccu's voor Makita en talloze andere merken, vindt u bij 123accu goedkope nieuwe accu's voor mobiele telefoons, camera's en bijna elk ander apparaat. Alles tegen de beste prijzen.

Een nieuwe of vervangende accu zorgt ervoor dat uw Makita gereedschap of powertool weer langdurig op volle kracht presteert. Wanneer u minder vaak op hoeft te laden, bespaart u direct tijd bij het boren, zagen of uitvoeren van andere klussen.

De gereedschap accu's van 123accu.nl voldoen aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. 123accu huismerk accu's leveren dezelfde prestaties als de originele Makita accu, maar zijn een stuk goedkoper!

Heeft u nog vragen over het bestellen van een accu voor uw elektrisch gereedschap? Onze klantenservice helpt u graag op weg.