123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Gereedschap accu

Bestel online gereedschap accu's

Met draadloos gereedschap kunt u klussen zonder dat er stroom aanwezig is. Hierdoor bent u nooit afhankelijk van een stopcontact en heeft u geen last van irritante snoeren. Maar dan moet de accu van bijvoorbeeld uw boor- of schroefmachine wel goed werken, want als u steeds halverwege een klusje moet bijladen schiet het niet op. Op 123accu.nl bestelt u eenvoudig een nieuwe gereedschapsaccu voor een lage prijs.

Wanneer gereedschapsaccu vervangen?

Gereedschapsaccu's kunnen ongeveer 400 tot 1000 keer worden opgeladen voordat ze aan vervanging toe zijn (dit is als de accu minder dan 70% van zijn nominale capaciteit heeft). Tijdens deze levensduur gaat de capaciteit wel steeds iets achteruit. Dit duurt gemiddeld ongeveer drie jaar.
 

Als de capaciteit van de accu achteruit gaat merkt u dat deze 'lui' wordt. Dat betekent dat u hier steeds minder lang mee kunt doen en dat hij sneller leegloopt of dat de batterij überhaupt minder snel oplaadt.

De juiste accu voor uw gereedschap kiezen?

Als de accu lui wordt kunt u op 123accu.nl eenvoudig en snel een nieuwe accu bestellen voor uw draadloze gereedschap. Zo profiteert u van een langere accuduur tijdens het klussen, terwijl u tevens bespaart op de kosten van NiCad, NiMH of Li-Ion accu's. Wij hebben accu's voor gereedschap van bijvoorbeeld Bosch, Makita, DeWalt en Black & Decker. Selecteer de juiste accu door te klikken op het merk en model van uw boormachine, freesmachine, schuurmachine of andere tool. Vervolgens selecteert u op de naam van het apparaat of het accunummer, zodat u altijd de juiste accu aanschaft voor uw specifieke apparaat.

 

De vervangende accu's voldoen aan de Europese veiligheidsrichtlijnen en leveren dezelfde prestaties als de originele accu van uw gereedschap. Wij verkopen zowel originele als huismerkaccu's. Onze huismerkaccu's zijn goedkoper, maar leveren wel dezelfde prestaties.

 

Bij de aanschaf van een nieuwe accu kunt u onder andere rekening houden met het voltage en de capaciteit. Hoe hoger het voltage van de accu namelijk is, hoe krachtiger het gereedschap. Hierbij kunt u de volgende richtlijnen aanhouden:

  • 6 volt tot 15 volt: gereedschap voor licht werk
  • 12 volt tot 18 volt: gereedschap voor middelzwaar werk
  • 18 volt tot 36 volt: gereedschap voor zwaar werk

Houd er dus rekening mee dat u voor lichte klusjes een lagere voltage nodig heeft dan voor zwaardere klussen. De capaciteit zegt dan weer wat over hoe lang u met een volle acculading kunt werken. Wilt u langdurig kunnen werken, dan is een hoge capaciteit (mAh) nodig. Beide zijn dus belangrijke keuzes bij het selecteren van de juiste accu, los van dat de accu in uw specifieke machine moet passen.

 

Door een accu aan te schaffen op 123accu.nl wordt langdurig boren, monteren of uitvoeren van andere klussen mogelijk, zonder dat u vaak hoeft bij te laden.

Gereedschap accu's kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over ons assortiment gereedschap accu's, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!