123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Yuneec

Accu's voor Yuneec drones nodig?

Op zoek naar een nieuwe of extra Yuneec drone accu? Bij 123accu.nl bent u aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u een grote selectie accu's voor verschillende Yuneec drones. Wij verkopen drone accu's voor professionele modellen als de H520 en de Typhoon H, alsook voor hobby drones zoals de Yuneec Breeze.

Toon meer Yuneec drones of zoek op het accunummer.
1 - 0 van 0

Yuneec

Bestel online accu’s voor drones van Yuneec

Yuneec staat bekend om een groot aantal lijnen aan drones, zowel voor hobbyisten als professionals. Een van de bekendste drones voor hobbyisten is de Yuneec Breeze. Deze drone is voordeliger en kan puur voor de sensatie van het rondvliegen worden gebruikt. De H520 en de Typhoon H zijn de bekendste professionele drones van Yuneec, welke gebruikt worden voor luchtfotografie en landmetingen. Wij verkopen accu's van de beste kwaliteit voor deze en nog andere modellen van Yuneec.

Wat voor soorten Yuneec drone accu's kunt u bij ons vinden?

In ons assortiment vindt u zowel originele accu's als huismerkaccu's. Onze huismerkaccu's voldoen aan dezelfde eisen en kwalificaties, leveren dezelfde, of zelfs betere, prestaties, maar hebben wel een betere prijs. Daarnaast zijn er voor een aantal Yuneec drones huismerkaccu's te vinden die een grotere capaciteit hebben dan het origineel, waardoor er langer met de drone gevlogen kan worden.

 

Net als voor andere drone merken verkopen wij alleen betrouwbare en hoge kwaliteit Lithium-ion accu's voor Yuneec drones. De betrouwbaarheid komt voort uit het feit dat deze accu's niet 'lui' zijn. Wanneer een accu lui is, wordt dit ook wel het geheugen-effect genoemd; een effect waarbij de capaciteit van de accu op lange termijn minder wordt. Daarnaast is door het gebruik van een automatisch batterij management systeem de accu beveiligd tegen gevaren als overladen en kortsluiting.

Accessoires voor drones van Yuneec kopen?

Naast accu's verkopen wij ook handige accessoires. In ons assortiment vindt u onder andere een universeel landingsplatform dat voor vrijwel alle modellen geschikt is. Dit platform is gemakkelijk op te vouwen en kan met de meegeleverde staken zelfs op een stuk gras of op zand stabiel worden neergezet. Daarnaast verkopen wij voor een aantal accu's ook opladers.

Hoe kunt u het beste een Yuneec drone accu gebruiken?

Voor al onze drone accu's raden wij een zorgvuldige behandeling aan. Dit komt niet alleen de levensduur van de accu ten goede, maar zorgt er ook voor dat de accu altijd optimaal presteert. Zo neemt u zoveel mogelijk risico's weg bij het besturen van de drone.

 

Om die reden hebben wij een aantal adviezen opgesteld voor het gebruik van een drone accu:

  1. Ga zorgvuldig met de drone accu om
  2. Laad de drone accu net voor gebruik tot 100% op
  3. Vlieg de drone accu 4 á 5 vluchten in
  4. Kalibreer de drone accu
  5. Vlieg onder de juiste omstandigheden

Voor een uitgebreide uitleg kunt u onze PDF over drone accu gebruik raadplegen.


Heeft u vragen over ons assortiment Yuneec drone accu's, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.