123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

V392 batterijen

V392 knoopcel batterijen kopen?

Bestel voordelig V392 knoopcel batterijen van onder andere GP, Camelion en Varta. Gebruik deze knoopcel batterijen voor apparaten zoals horloges, speelgoed en afstandsbedieningen. Vandaag besteld, is morgen in huis.


Bestel voordelig V392 knoopcel batterijen

Bij ons vindt u in het assortiment verschillende V392 knoopcel batterijen van verschillende merken, zoals GP, Camelion, Varta en Renata. Lees hieronder meer over V392 knoopcel batterijen of bestel hierboven direct de juiste batterij voor u.

V392 knoopcel batterijen toepassingen

V392 knoopcel batterijen worden in veel verschillende apparaten gebruikt. Om u een duidelijk beeld hiervan te geven hebben we hieronder enkele apparaten op een rijtje voor u opgeschreven:

  • Afstandsbedieningen
  • Speelgoed
  • Horloges
  • Rekenmachines, met name zakrekenmachines
  • Thermometers
  • Kleine led lampjes

V392 knoopcel batterijen eigenschappen

V392 knoopcel batterijen staan ook wel bekend onder andere onder de volgende namen: SR41(SW/W) 384 en 392(A). Daarnaast heeft deze zilveroxide knoopcel batterij een diameter van 7,9 mm en een hoogte van 3,6 mm. Enkele andere eigenschappen van V392 knoopcel batterijen zijn:

  • Voltage: De V392 batterij heeft een nominale spanning van 1,55 volt. Dit constante voltage zorgt voor een stabiele stroomvoorziening aan het apparaat.
  • Chemie: De V392 batterij maakt gebruik van zilveroxide chemie, die een hoge energiedichtheid biedt en langdurige prestaties levert.
  • Capaciteit: De capaciteit van een V392 knoopcel batterij varieert tussen 38 en 45 milliampère-uur (mAh). Dit geeft aan hoeveel energie de batterij kan leveren voordat deze moet worden vervangen.
  • Lange levensduur: De V392 batterij heeft over het algemeen een lange levensduur, waardoor hij geschikt is voor apparaten die langdurige (maar lage) stroomvraag hebben.
  • Lage zelfontlading: Deze batterijen lopen langzaam leeg wanneer u ze niet gebruikt. Hierdoor kunt u deze knoopcel batterijen lang bewaren.
  • Betrouwbaarheid: V392 knoopcel batterijen zijn betrouwbaar en bieden een stabiele stroomvoorziening gedurende de levensduur van de batterij.

Met de bovenstaande eigenschappen bent u ervan verzekerd dat u met deze batterij betrouwbare prestaties kunt verwachten van een apparaat. Bestel daarom snel voordelig een VR392 knoopcel batterij in onze webshop.

Afmetingen van de V392 knoopcel batterij

Deze V293 knoopcel batterij heeft een diameter van 7,9 mm en een dikte van 3,6 mm. Hiermee is deze knoopcel een compacte batterij.
CR2032 afmetingen

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

In welke apparaten worden V392 knoopcel batterijen gebruikt?

Over het algemeen in kleinere apparaten, zoals kleine horloges, kleine led lampjes, zakrekenmachines en klein (elektrisch) speelgoed.

Wat voor eigenschappen heeft een V392 knoopcel batterij?

Deze knoopcel batterijen hebben meerdere goede eigenschappen, zoals een lage zelfontlading, lange levensduur, een hoge energiedichtheid en ze zijn betrouwbaar.

Wat is de levensduur van een V392 knoopcel batterij?

Over het algemeen is de levensduur ongeveer drie jaar. Dit is uiteraard wel afhankelijk van onder andere de intensiteit van het gebruik van een apparaat waar deze batterij in zit.
 

Heeft u nog vragen over V392 knoopcel batterijen? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.